recent
Güncel Haberler

Starfield, Epik Bir Canlı Aksiyon Fragmanıyla Beklentiyi Bir Kez Daha Artırıyor

Ana Sayfa
Starfield, Epik Bir Canlı Aksiyon Fragmanıyla Beklentiyi Bir Kez Daha Artırıyor

Starfield resmi olarak iki haftadan kısa bir süre içinde çıkış yapacak ve Gamescom 2023 açılış gecesinde Bethesda, heyecanı artırmak için en son iletişim bombasını salıverecek. Bu patlama bizi yıldızlara götürecek bir canlı aksiyon fragmanı olacak.

Siz de bir sonraki Roket Adam olun

Microsoft ve Bethesda, Microsoft'un kendi Starfield'ı için beklenti yaratmak için hiçbir çabadan kaçınmıyor. İlk başta sürpriz gibi görünebilir ancak bu, Bethesda CEO'su ve Todd Howard'ın Gamescom'daki ilk deneyimi. Starfield canlı galada sahneye çıktığında, oyunun ana özelliklerine kısa bir bakış sunabildi, ancak çoğu hala gizemini koruyor.

Oyunda en yeni uzay araştırma meraklılarını bir araya getiren bir organizasyonun parçası olacağız. Gamescom ayrıca gizemli bir eser keşfeden bir madenci rolünü üstlendiğimiz oyunun ilk birkaç dakikasını da açıklayacak. Ayrıca Bethesda ekiplerinin 25 yıl aradan sonra ilk kez yeni lisanslar üretmesi yönündeki baskıyı da hissediyoruz.

Elton John'un Roket Adamı'nın orkestral bir yorumunu içeren bu canlı aksiyon fragmanında, yıldızlara olan sevgi ve galaksinin keşfi ifade ediliyor.

Starfield, 6 Eylül'de Xbox Serisi ve PC platformlarında resmi olarak yayınlanacak. Oyun, ilk çıkışından bu yana Xbox Game Pass üyelerinin kullanımına da sunulacak. Erken Erişim oyuncuları oyunu 1 Eylül'de deneyimleyebilirler.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent