recent
Güncel Haberler

OnePlus, Hatalı Ekranların Garanti Süresini Uzatıyor

Ana Sayfa
OnePlus, Hatalı Ekranların Garanti Süresini Uzatıyor

OnePlus telefonunuzda ekran sorunları mı yaşıyorsunuz? Garanti süresi artık geçti mi? Endişelenmeyin, çünkü bu soruna yönelik artık bir çözüm mevcut. Ancak maalesef, bu çözüm herkese hitap etmeyebilir...

OnePlus, Hindistan'da akıllı telefonlarındaki ekran sorunlarını ücretsiz olarak onaracak

Eğer bir OnePlus akıllı telefon sahibiyseniz, Çin merkezli üreticinin zaman zaman cihazlarda ekran sorunları yaşanabileceğini fark etmişsinizdir. OLED paneller, bir süre sonra özellikle can sıkıcı bir dikey yeşil çizgi gibi belirgin bir soruna yol açabilir. Ne yazık ki, bu çizgi kalıcıdır ve çözüm bulmak pek mümkün değildir - en azından ekran değişimi yapmadıkça. Bunun dışında, sorun genellikle garanti süresi sona erdiğinde ortaya çıkar ve bu nedenle OnePlus kullanıcıları, sorununun yaygınlaştığını gözlemlediğinde sorunlarını dile getirmeye başlamışlardır.

OnePlus, müşteri geri bildirimlerine açıkça kulak vererek, bundan böyle cihazlarının garanti süresi dolduğunda bile ekran sorununu çözmeyi taahhüt ediyor. Özellikle, etkilenen kullanıcılar için ekran değişimi yapılacak. Bu da demek oluyor ki, ekranınızı yepyeni bir ekranla değiştirmek için hiçbir ücret ödemeniz gerekmeyecek. Ayrıca, şirket, sorundan etkilenen OnePlus 8 ve OnePlus 9 sahiplerine daha yeni bir cihaza yükseltme fırsatı sunma konusunda da kararlılığını belirtiyor.

Bu avantajlar maalesef şu an için sadece Hindistan'daki müşterilere sunuluyor. Ancak Hindistan, OnePlus için en kritik pazarlardan biri olduğundan, bu politikanın gelecekte diğer ülkelerde de geçerli olabileceği umuluyor.


Kaynak: Android Police

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent