recent
Güncel Haberler

Apple, iOS 17'nin 3. Genel Beta Sürümü İçin Kapıları Açıyor

Ana Sayfa
Apple, iOS 17'nin 3. Genel Beta Sürümü İçin Kapıları Açıyor

iOS 17'nin en son beta sürümü artık denemeye açıldı. Apple'ın önümüzdeki sonbaharda beklenenden daha fazla iPhone modelini duyurmasıyla birlikte, iOS 17 akıllı telefonlarımıza daha da yaklaşıyor. Bu durumu doğrulayan bir işaret olarak, üçüncü halka açık beta sürümü yeni yayınlandı.

iOS 17'yi piyasaya çıkmadan birkaç hafta önce test edebilirsiniz

Temmuz ayının sonunda Apple, gelecekteki işletim sistemlerinin ikinci genel beta sürümünü yayınladı. Şimdi ise Apple, iOS 17'nin üçüncü beta sürümünü kullanıcıların hizmetine açtı. Bu, uyumlu bir iPhone'a sahipseniz ve bir geliştirici değilseniz, yeni yazılım özelliklerinin çoğu hakkında bilgi edinmek için uzun süre beklemek zorunda kalmayacağınız anlamına gelir. Elbette bunun için Apple'ın beta yazılım programına kaydolmanız gerekiyor.

Apple, iOS 17'nin 3. Genel Beta Sürümü İçin Kapıları Açıyor
© Apple

Güncellemeyi indirip yüklemek isterseniz, akıllı telefonunuzun ayarlar menüsüne gidip 'Genel' sekmesini seçmelisiniz. Ardından 'Yazılım Güncelleme' seçeneğine tıklayarak, 'iOS 17 Halka Açık Beta' seçeneğini işaretlediğinizden emin olmalısınız. Bir hatırlatma olarak, iOS 17 sürümü, size iPhone'unuzu Bekleme moduna almanızı sağlayacak ve ayrıca yeni kişi ekranlarının keyfini çıkarmanıza imkan tanıyacak. Bu güncelleme büyük olasılıkla Eylül ayında geniş çaplı olarak kullanıma sunulacaktır.


Kaynak: MacRumors

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent