recent
Güncel Haberler

Call of Duty: Modern Warfare III Hakkında Sızan Bilgiler ve Beklenen Çıkış Tarihi!

Ana Sayfa
Call of Duty: Modern Warfare III Hakkında Sızan Bilgiler ve Beklenen Çıkış Tarihi!

2023, Call of Duty evreni için önemli bir yıl. Her zamanki gibi Modern Warfare serisinin devamı olan Call of Duty III'ün bu yılın sonlarında çıkması bekleniyor. Sonbaharın başlamasıyla birlikte tatil sezonuna birkaç hafta kala oyuncularla buluşacak.

Aslında bu gelenek 2005 yılında Call of Duty 2'nin piyasaya sürülmesiyle başladı ve o zamandan beri Activision her Ekim veya Kasım ayında bu ünlü seriye bir yenisini ekliyor. Görünüşe göre 2023 bu geleneksel hamle için bir istisna olmayacak. Oyunun resmi Twitter hesabı (veya bundan sonra bilineceği adıyla X) heyecan verici haberi dün duyurdu: Call of Duty: Modern Warfare III resmi olarak duyuruldu ve 10 Kasım'da oyuncuların beğenisine sunulacak.

Vladimir Makarov mu dedin?

Tweet, YouTube'da bulunan kısa bir fragmanla birlikte paylaşıldı. Fragman ne yazık ki oyunun içeriğine dair herhangi bir ipucu vermiyor ve herhangi bir oynanış sahnesi içermiyor. Fragman sadece oyunun adını teyit ediyor ve çıkış tarihini duyuruyor.

Bir anlatıcı, bizi gırtlaktan gelen bir sesle "düşmanlarınızı canlı canlı gömmemelisiniz" şeklinde uyarıyor. Bu, nezaket ve sağduyu gerektiren bir davranıştır ve huzurlu bir cenaze töreni için en uygun yoldur. Şaka bir yana, bu aynı zamanda Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) oyununun senaryosunda kötü adam Vladimir Makarov'un geri döndüğüne dair bir ipucunu da taşıyor olabilir. Fragmanda, Yüzbaşı Price'ın yüzüyle birlikte onun yüzü de görünüyor gibi görünüyor.

Call of Duty: Modern Warfare III Hakkında Sızan Bilgiler ve Beklenen Çıkış Tarihi!
© Activision

Call of Duty: Modern Warfare III güncel/eski nesil konsollarda ve PC'de piyasaya sürülecek

Bu nedenle Activision, doğrudan Modern Warfare serisinin iki ardışık bölümüne geçmeye karar verdi. Call of Duty serisinin prequel oyunu Modern Warfare II, Windows PC, yeni nesil konsollar (PlayStation 5, Xbox Series) ve önceki nesil konsollar (PlayStation 4, Xbox One) için Ekim 2022'de piyasaya sürüldü.

2010'lu yıllarda Call of Duty serisinden yüz çeviren oyuncular için Modern Warfare I (2019), II (2022) ve yakında III (2023) aslında Call of Duty: Modern Warfare 1 (2007)'dir. , Modern Warfare 2 (2009) ve Modern Warfare, 3'ün (2011) yeniden çevrimi değil, yeniden çevrimidir. Ancak bu oyunlar, önceki oyunlardan bir dizi unsuru bir araya getiriyor ve kendi benzersiz hikayelerini sunuyor.

Geçen Mayıs ayında yaptığı sızıntılarla tanınan ve hem adının hem de çıkış tarihinin doğruluğu kanıtlanan Tom Henderson'ın verdiği bilgiye göre, Modern Warfare III PC, sekizinci ve dokuzuncu nesil konsollar için yayınlanmaya devam edecek. Nintendo Switch için çıkacak olan CoD lisansının bu çalışmaya olumsuz bir etkisi olmayacak gibi görünüyor. Ayrıca oyunun bir zombi modu ve yeni bir Warzone haritasına da sahip olacağını belirtelim.

Tom Henderson da beta aşamasının ayrıntılarını paylaştı: İlk olarak beta, 6 Ekim hafta sonu PS4 ve PS5 platformlarına özel olarak başlayacak. İkinci hafta sonu 16 Ekim'de tüm platformlarda gerçekleşecek. Kampanya Erken Erişimi, 10 Kasım'da tam oyunun yayınlanmasından birkaç gün önce, 2 Kasım'da başlıyor. Son olarak, Warzone Sezon 1, 5 Aralık'ta başlıyor.

Call of Duty: Modern Warfare II, serinin en çok satan oyunuydu ve bu nedenle devam oyununun büyük bir başarı elde etmesi bekleniyor. Ancak bu yıl oyun iki güçlü rakiple karşılaşacak: PC platformundaki Counter-Strike 2 ve Ubisoft'un yaz aylarında piyasaya sürmeyi planladığı rekabetçi FPS oyunu XDefiant. Seyirci aynı olmasa da gerçek şu ki rekabet oldukça zorlu olacak.


Kaynak: Insider Gaming

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent