recent
Güncel Haberler

Android QR Kodları İle Hayatınızı Kolaylaştırmak İstiyor

Ana Sayfa
Android QR Kodları İle Hayatınızı Kolaylaştırmak İstiyor

Google, Android platformunda QR kod tarama sistemini iyileştirmek için adımlar atmaya hazırlanıyor. İlk bakışta sıradan görünebilir, ancak bu optimize edilmiş özellik birçok kullanıcının günlük hayatını çok daha kolaylaştıracak.

Android'de QR kod taraması için daha iyi bir görünüm

Restoranlarda, müzelerde, parklarda ve hatta kendi oturma odanızdaki TV'de dahi, QR kodlarının taranması gereken birçok fırsat bulunuyor. Tüm Android akıllı telefon kullanıcıları için sevindirici bir haber, Google'ın bu işlevi, yakın gelecekte beklenen bir yakınlaştırma modu ile optimize etme planları olduğudur.

QR kodları yararlı olsa da bazen kodların taranması zor olabilir ve bu da kullanıcıları koda yakın kalmaya veya koda odaklanmaya zorlayabilir. Yeni Google güncellemesi, bu sorunu çözmek için bir QR kodu tararken otomatik yakınlaştırma işlevi devreye sokacak..

Bu özellik doğrudan Android platformuna entegre edilmiş ve bu da tüm tarama uygulamalarını etkileyecek anlamına geliyor. İşleyişi oldukça basit: Akıllı telefon, bir QR kodunu algıladığında, sistem otomatik olarak kodu yakınlaştırarak okumayı kolaylaştıracak. Bu sayede kullanıcılar, kodu taramak için özel bir çaba harcamadan daha rahat bir deneyim yaşayabilecekler. Bu kesinlikle son derece kullanışlı bir özellik olarak öne çıkıyor!


Kaynak: Android Authority

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent