recent
Güncel Haberler

PlayStation'ın Heyecan Verici Yeni Duyuruları İçin Hazırlıklı Olun!

Ana Sayfa
PlayStation'ın Heyecan Verici Yeni Duyuruları İçin Hazırlıklı Olun!

E3 dışı etkinlik resmen başladı ve PlayStation yaklaşık bir saat sürecek canlı bir sunumla açılacak. Japon devi, uzun zamandır beklenen PlayStation Showcase'in tarihini nihayet resmen açıkladı ve söylentiler kesinlikle doğru: 24 Mayıs Türkiye saatiyle 23:00'da görüşmek üzere!

PlayStation düşmanlıkları başlatıyor

Video oyun endüstrisindeki büyük oyuncular, heyecanla beklenen yıl dönümüne hızla yaklaşıyor. E3 olmasa da, harika oyun etkinliklerinin olduğu bir döneme giriyoruz. PlayStation ve Xbox gibi devler, kendilerine özel sunumlarıyla heyecan yaşatıyor.

PlayStation'ın Heyecan Verici Yeni Duyuruları İçin Hazırlıklı Olun!
© Sony Interactive Entertainment

11 Haziran olarak planlanan Xbox Showcase'in tarihini zaten biliyorsak, PlayStation hayranlarının yine de beklemesi gerekiyordu. Japon üreticinin resmi daveti sayesinde bu sorun artık çözüldü. PlayStation, 24 Mayıs günü saat 23:00'da (Türkiye saati) markanın resmi YouTube ve Twitch kanallarında gerçekleşecek sunumda hayranlarını karşılayacak. Beklenen bu olay gerilimi doruğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Gündemde: PlayStation Studios ve üçüncü taraf stüdyolardan bir sonraki büyük oyunlara odaklanan bir saatlik canlı yayın. Bu özel etkinliğin Marvel's Spider-Man 2 ve Wolverine gibi merakla beklenen oyunlara odaklanmamızı sağlayacağını umuyoruz. Diğer büyük duyuruların yanı sıra Death Stranding 2 hakkında da daha fazla şey duymayı bekliyoruz. PlayStation hayranlarını memnun edecek pek çok heyecan verici sürpriz ve paylaşılacak haber olacağı kesin.

Bonus olarak büyük bir sürpriz var mı?

PlayStation bize bu etkinliğin oyun odaklı olacağını söylese de Japon şirketin donanım alanında birkaç sürpriz hazırlamış olması şaşırtıcı olmaz.

Çıkarılabilir Blu-ray sürücülü "PS5 Slim" ve kod adı "Q Lite" olan bir prototip ile elde taşınır cihaz pazarına yeni bir giriş girişimi olacağına dair söylentiler var. Bu söylentiler PlayStation hayranlarını heyecanlandırıyor ve etkinlik sırasında daha fazla detay ve doğrulama bekleniyor. PlayStation'ın donanım tarafında ne gibi yenilikler sunacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.

PlayStation'ın Heyecan Verici Yeni Duyuruları İçin Hazırlıklı Olun!
© Sony Interactive Entertainment / Instant Gaming

PlayStation nihayet PS5 Pro gibi bir modeli ortaya çıkarma şansı yakalayabilir (asla bilemeyeceğiz). Nasılsa bir hafta sonra biz öğreneceğiz ve onlar da bu bilgiyi gece geç saatlerde canlı yayında sunacaklar. O zamana kadar!


Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent