recent
Güncel Haberler

Shrek Sinemalara Geri Dönüyor!

Ana Sayfa
Shrek Sinemalara Geri Dönüyor!

Medya şirketi Variety, hayranlarını film dünyasına özel içgörülerle memnun ediyor. Bu sefer Star Wars değil, Shrek. Popüler dev karakterin hayranlarına müjde: devam filmi yolda! Şimdilik, bu merakla beklenen gelişme hakkında sadece bilinenleri bir araya getirdik.

Shrek 5 ve tam kadro

Variety'nin haberine göre Illumination'ın kurucusu ve CEO'su Chris Meledandri, merakla beklenen Shrek 5'in yapımının başladığını duyurdu. Meledandri, orijinal oyuncu kadrosunu yeniden bir araya getirerek Shrek serisine yeni bir soluk getirmeyi umuyor. Beşinci bölümde Mike Myers (Shrek), Cameron Diaz (Fiona) ve Eddie Murphy (Eşek) dahil olmak üzere tüm kadronun yer alacağı söyleniyor.

Birçok kişiyi memnun eden zengin bir evren

Çizmeli Kedi 2: Son Macera (Shrek'in yan ürünü) filminin yadsınamaz başarısının (ve kalitesinin) ardından, yapımın yeşil devi yeniden ön plana çıkarmak için mümkün olan her şeyi yapacağı oldukça açıktı. CEO bu konuda şunları belirtiyor:

İzleyicinin sevdiği temel unsurların neler olduğuna bakar ve bu temel unsurları onurlandırmak için elinizden geleni yaparsınız. Sonra da sizi yeni yerlere götürecek hikaye unsurları ve yeni karakterler yaratmak için çok çalışıyorsunuz. Orijinal oyuncu kadrosu bunun önemli bir parçası.

Daha sonra, aktörlerle yapılan görüşmelerin doğru yönde ilerlediğini ve her şeyin sorunsuz gittiğini öğrenebiliriz:

Oyuncularla görüşmeler iyi gidiyor. Oyuncuların geri döneceğini düşünüyoruz. Görüşmeler daha yeni başlıyor ve aldığımız her geri bildirim olumlu. Oyuncularda geri dönmek için büyük bir heves var.

Shrek Sinemalara Geri Dönüyor!
Yakında Eşek hakkında bir film mi var?

Variety bir Çizmeli Kedi yan filmi olasılığını bile sordu ve cevap şöyle oldu:

Şüphesiz.

Shrek evrenindeki hayranlar, Shrek 5'in yanı sıra yeni bir filme de yakın olduklarını öğrendiler. Ne yazık ki, henüz bir vizyon tarihi belli değil ve en erken 2025 ya da 2026'da izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ancak, yapım aşamasında her şey planlandığı gibi ilerliyor gibi görünüyor.


Kaynak: Variety 

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent