recent
Güncel Haberler

God of War Ragnarok: Yeni Oyun + Modu Geliyor

Ana Sayfa
God of War Ragnarok: Yeni Oyun + Modu Geliyor

God of War Ragnarok'u yeniden deneyimlemek isteyenler için harika bir haber var. Santa Monica Studios, yılın başında bir Yeni Oyun + moduyla God of War Ragnarok için güncelleme yapacaklarını söz vermişti. Ancak bugünden itibaren yayınlanan yeni bir güncelleme ile, tüm envanteriniz ve deneyiminizle birlikte yeniden deneyime başlayabilirsiniz.

Birçok yeni özellik içeren büyük bir güncelleme

God of War Ragnarok için yayınlanan yeni güncelleme ile Yeni Oyun + moduna erişim mümkün hale geldi. Bu mod sayesinde sadece becerilerinizi değil, Draupnir mızrağı gibi silahlarınızı da koruyabilirsiniz. Ancak Atreus yeni oklarını saklamayacak ve oyuna en başından itibaren bazı değişiklikler getirecek. Ayrıca, yalnızca mızrakların bulunduğu alanlar, macerada belirli bir nokta ile sınırlandırılacaktır.

Ayrıca, ekipmanınızın 9. seviyesine ulaştıktan sonra "Artı" seviyeye yükseltebileceksiniz. Cesur oyuncular için daha zor bir mücadele sunmak isteyenler için de yeni büyüler ve Burdens adlı maluslar olacak. Bunların yanı sıra, isteğe bağlı boss savaşlarında daha zorlu bir deneyim yaşamak isteyenler için bazı değişiklikler yapılmış.

God of War Ragnarok: Yeni Oyun + Modu Geliyor
Zırh Görünümleri

Diğer yeni özellikler şunlardır:

  • Siyah beyaz filtre
  • Yeni zırhlar: Kara Ayı Zırhı, Spartan Zırhı, Ares Zırhı, Zeus Zırhı
  • Yeni bir kalkan: Spartan Aspis
  • Yeni zırh görünümleri
  • Geliştirilmiş Niflheim Arena

Bununla ilgili her şeyi PlayStation Blog'da okuyabilirsiniz. God of War Ragnarok, PS4 ve PS5'te mevcut.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent