recent
Güncel Haberler

Lucasfilm, Ahsoka Dizisi İçin İlk Fragmanı Yayınladı

Ana Sayfa
Lucasfilm, Ahsoka Dizisi İçin İlk Fragmanı Yayınladı

Star Wars Rebels hayranları sevinebilir çünkü ilk fragman, animasyon dizisinde tanıdık yüzlerle yeniden bir araya geleceklerini gösteriyor.

Star Wars hayranları için büyük bir gün. Star Wars Celebration 2023 şu anda Londra'da gerçekleşiyor ve Lucasfilm ilk panelini merakla beklenen Ahsoka serisi hakkında daha fazla bilgi vermek için kullandı ve kısa bir fragmanla ilk görüntüleri ortaya koydu.

Star Wars Asiler'in devamı, şimdi canlı aksiyonda

Ünlü Jedi'ı şu anda, daha önce The Mandalorian'ın 2. Sezonunda ve The Book of Boba Fett'in bir bölümünde yer alan Rosario Dawson canlandırıyor. 

Star Wars serisi, Disney ve Lucasfilm'in The Mandalorian etrafında yarattığı evrenin bir parçasıysa, Star Wars Rebels'ın devamı olma yolunda ilerliyor gibi görünüyor ve bu çok kısa sürede animasyon serisinden birçok karakter görebiliriz.

Fragman, Jedi Düzeni'nin düşüşünden sonra Ahsoka'nın galaksideki yolculuğuna odaklanıyor. Karakterin bazı eski dostları ve düşmanlarıyla yeniden bir araya geleceğine dair ipuçları da var. Fragmanın sonunda Ahsoka'nın popüler kötü karakteri Thrawn ile karşılaştığı sahnede heyecan doruğa çıkıyor.

Şimdilik, bu iki dakikalık çekimle yetinmemiz ve dizinin Ağustos 2023'te Disney+'a özel olarak başlamasına kadar gün saymamız gerekecek. Star Wars hayranları, Ahsoka'nın hikayesinin nasıl devam ettiğini görmek için heyecanlı.


Kaynak: Disney/Lucasfilm, YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent