recent
Güncel Haberler

Nisan 2023'te Netflix'te Yayınlanması Beklenen Diziler

Ana Sayfa
Nisan 2023'te Netflix'te Yayınlanması Beklenen Diziler

Ayın yeni Netflix dizileri belli oldu! Bu ayın seçkisi, sizi bağlayacak birçok heyecan verici dizi sunuyor. hazırlıklı olun! Nisan programında keşfetmek isteyebileceğiniz birçok heyecan verici yapımın yanı sıra birçok popüler dizinin yeni sezonları var. Bu ay programda farklı türlerde çok sayıda film de yer alıyor. Hazır mısın?

Nisan 2023'te Netflix'e gelecek dizilerin tam listesi

İşte bu ay Netflix kataloğunda keşfetme zevkini yaşayacağımız dizilerin listesi:

  • War Sailor (04 Nisan).
  • BEEF (6 Nisan).
  • Thicker Than Water (7 Nisan).
  • Transatlantic (7 Nisan).
  • Oggy Oggy - 2. Sezon (17 Nisan).
  • Workin' Moms - 7. Sezon (26 Nisan).
  • Ateşböceği Yolu - 2. Sezon 2. Bölüm (27 Nisan).
  • Sweet Tooth - 2. Sezon (27 Nisan).
  • Welcome to Eden - 2. Sezon (Tarih bilinmiyor).

Bu ay kaçırılmaması gereken diziler

BEEF (6 Nisan)

Başrollerini Ali Wong ve Steven Yeun'un paylaştığı BEEF, romantizm, öfke ve intikamı harmanlayan bir Kore dizisi. Dram ve komedi arasında gidip gelen dizi, bir gün bir otoparkta arabalarının direksiyonuna takılan iki kişinin hikayesini anlatıyor. Ancak hayatları göründüğünden çok daha karmaşık olan iki sürücü, hile yapmakla huysuzluk arasında sonu gelmeyen bir tartışmanın içinde kalırlar. Bu heyecan verici projesini keşfetmek için sabırsızlanıyoruz!

Transatlantic (7 Nisan)

Unorthodox serisini beğendiniz mi? İşte yönetmen Anna Winger'ın yeni projesi. Gerçek bir hikayeye dayanan Netflix Orijinal mini dizisi Transatlantic, tarih ve romantizmi harmanlıyor. Dünya Savaşı'nın zirvesinde Fransa'da geçen film, Amerikalı bir gazeteci ve bir varisin hikayesini anlatıyor. İşgal sırasında 2.000'den fazla Yahudi'nin ülkeyi terk etmesine yardım ettiler. Nisan başında keşfedilecek güzel bir hikaye.

Sweet Tooth (27 Nisan)

Rahatsız edici ama bir o kadar da dokunaklı olan bu kıyamet sonrası masalın birinci sezonundan daha önce bahsetmiştik. Birkaç gün önce Netflix, Sweet Tooth'un ikinci sezonunun fragmanını yayınladı. Yarı insan yarı geyik olan ve melez ırkını Son Adamların pençesinden kurtarmak isteyen küçük bir çocuk olan Gus'ı konu alıyor. DC Comics'ten esinlenen ve yapımcılığını Robert Downey Jr.'ın üstlendiği harika bir proje.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent