recent
Güncel Haberler

Fortnite Birçok Bilgisayarda Çalışmayı Durduracak!

Ana Sayfa
Fortnite Birçok Bilgisayarda Çalışmayı Durduracak!

Fortnite ekipleri, oyunun PC versiyonunun artık sadece Windows 10 ve Windows 11 ile uyumlu olduğunu oyunculara bildiriyor. Epic Games, 10 Mart 2023'te oyunun ikinci sezonunun 4. Bölümünü tanıtan Mega adlı büyük bir Fortnite güncellemesi yayınladı.

İçindekiler

Fortnite artık Windows 7 ve Windows 8'de yerel olarak desteklenmiyor

Yayıncı tarafından daha önce duyurulduğu üzere oyunun bu yeni sürümü, artık resmi olarak desteklenmeyen Windows 7 ve Windows 8 desteğinin sona ermesiyle birlikte geliyor. Fortnite artık bu platformlarda güncellenmeyecek ve yeni özellikleri kullanamayacaksınız. Ayrıca Play Store artık Windows 7 ve Windows 8 cihazlarda kullanılamayacak.

Epic Games kararı gerekçelendirmek için "Fortnite gelişmeye devam ettikçe, teknolojimizi geliştirmek ve Fortnite'ın geleceğine yönelik vizyonumuzu daha iyi gerçekleştirmek için bu tür değişiklikler yapmak zorundayız" açıklamasını yaptı. "Artan güvenlik açığı riski ve eski işletim sistemlerinde modern özelliklerin eksikliği, çözüm bulmak için bize önemli bir geliştirme zamanına mal oluyor ve bu zamanı oyunun kendisine harcamıyoruz" diye ekledi.

Alternatif olarak GeForce Now

Windows 10 veya Windows 11'e yükseltme yapmak istemeyen veya yapamayanlar için Epic Games, NVIDIA'nın GeForce Now bulut oyun çözümüne başvurmanızı öneriyor. Ücretsiz bir plan, Fortnite'ın en son sürümünü oynamanıza izin veriyor, ancak ikna edici performans için sağlam bir bağlantıya ihtiyacınız olacak ve Wi-Fi üzerinden Ethernet'i tercih edebilirsiniz. Ücretsiz planda oyun oturumlarının 1 saat ile sınırlı olduğunu ancak oturum sayısının sınırsız olduğunu da belirtmek isteriz.

Fortnite 2. Sezon 4. Bölüm, Mega Şehir üzerinde süzülen rayları uçurma veya sokaklarda gezinmek ve yeni fütüristik Japon temalı ortamları keşfetmek için yeni araçlara pilotluk yapma olanağı sunuyor. Yeni menzilli ve yakın dövüş silahlarına ek olarak Attack of the Titans'tan bir karakter olan Eren Jäger için bir kostüm de tanıtıldı.


Kaynak: Fortnite

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent