recent
Güncel Haberler

The Last of Us Dizisi Fransa'da Amazon Prime Videoda Yayınlanacak

Ana Sayfa
The Last of Us Dizisi Fransa'da Prime Videoda Yayınlanacak

Haftalarca süren belirsizliğin ardından The Last of Us serisinin Fransız yayıncısı açıklandı! Naughty Dog stüdyosunun efsanevi video oyununun ünlü uyarlaması 15 Ocak'ta ekranlarımızda olacak. Ne yazık ki, HBO ve OCS arasındaki ortaklık sona erdiğinden beri, birçok dizi akış platformunun kataloğundan kayboldu.

Ve en büyük kazanan...

İçindekiler

İlk iyi haber, The Last of Us'ın Fransa'da 16 Ocak 2023'te (Amerika Birleşik Devletleri'nden 24 saat sonra) yayınlanacak olması. Joel ve Ellie'nin destanı gerçekten de Prime Video tarafından sunulacak. Servis bu bilgiyi bu hafta sosyal ağlarında duyurdu. Böylece, zaten abone olan kullanıcılar herhangi bir ek ücret ödemeden uyarlamayı keşfedebilecekler.

The Last of Us'ın yayın haklarıyla ilgili bu uzun soluklu dramada her şey yolunda gidiyor. Metacritic'te ortalama %82 puan alan dizi, temel aldığı ikonik video oyununun hakkını veriyor gibi görünüyor. Görmek için sabırsızlanıyoruz!

Ülkemizde BluTV'de yayınlanacak

15 Ocak'ta HBO Max'te yayınlanacak dizi16 Ocak'ta Blu TV'de izleyicilerle buluşacak. HBO Max'te 4K yayınlanırken Blu TV'de FHD olarak yayınlanacak.


Kaynak: Twitter 

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent