recent
Güncel Haberler

Nihayet Alien Dizisi Yakında Geliyor

Ana Sayfa
Nihayet Alien Dizisi Yakında Geliyor

Alien dizisi yakında geliyor ve bugün iyi haberler var, ancak dizi muhtemelen bölünecek. 1970'lerin sonunda Ridley Scott tarafından başlatılan Alien serisi, nesiller boyu bilim kurgu korku filmi hayranlarını tanımlayan bir kült seridir. 

Oluşturulmasının üzerinden 40 yılı aşkın bir süre geçen Giger'in canavarı hiç yaşlanmadı ve çeşitli filmlerde ve video oyunlarında (mükemmel Alien Isolation gibi), çizgi romanlarda vb. uyarlamalara hak kazandı... Sadece bir tanesi hala eksikti: dizisi.

İçindekiler

Alien dizisi yakında geliyor!

Diziden sorumlu FX Başkanı John Landgraf, Noah Hawley (Legion, Fargo) tarafından yönetilen dizinin aktif ön yapım aşamasında olduğunu ve çekimlerinin bu yılın başlarında başlamasının beklendiğini doğrulandı.

Noah şu anda Fargo'nun beşinci sezonunun prodüksiyonunda yer alıyor, ancak Alien'ın aktif ön prodüksiyonunda senaryoları yazıyor. Sanırım bu hafta sonu Austin'de yapım tasarımcısıyla görüşüyor ve Fargo'nun beşinci sezonunu bitirir bitirmez bu yıl yapım için hazırlanıyor.

Yani Alien dizisi yolda ve çok yakında çıkacak. Saha birçok insanı hayal kırıklığına uğratmış olsa da bu taraftarlar için harika bir haber. Bu yeni konuşma vesilesiyle John Landgraf, dizinin filmlerden temelde farklı olması gerektiğini hatırlattı.

Konu uzayda değil dünyada geçiyor ve ikonik xenomorph dışında önceki filmlerle neredeyse hiçbir benzerliği yok. Bonus olarak dizi, Prometheus ve Alien Covenant gibi insan yaşamının koşullarına, yapay zekanın ilerlemesine ve bilimin ilerlemesine odaklanacak. Bu iyi bir haber değil ve bunun seriyi baltalayacağından korkan hayranları açıkça memnun etmiyor. Teste geçmeden önce şüpheye yer bırakmayalım. Özellikle kötü Alien vs. Predator filmlerinin aksine, bu sefer kan dökülmeyecek veya hayran hizmeti olmayacak. Elbette efsanevi Helen Ripley ve tercümanı Sigourney Weaver bu maceranın bir parçası olmayacak. Oyuncu kadrosu henüz açıklanmadığı için dizide kimlerin yer alacağı henüz belli değil.

Bu gezegenimizde gerçekleşiyor. Bu yüzyılın sonuna yaklaşıyoruz - yani bundan 70 yıl sonra. Ripley filmde yer almayacak, uzaylı dışında diğer Alien karakterlerinden hiçbiri de olmayacak.

Alien serisinin henüz bir çıkış tarihi yok, ancak her şey yolunda giderse önümüzdeki aylarda duyurulması bekleniyor. Bekleyelim ve görelim.


Kaynak: Deadline

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent