recent
Güncel Haberler

The Witcher Serisinin Yan Ürünü Yok Edildi, Tam Bir Felaket

Ana Sayfa
The Witcher Serisinin Yan Ürünü Yok Edildi, Tam Bir Felaket

The Witcher Origin Blood, Netflix'in Witcher serisinden yararlanmasını sağlaması gerekiyordu, ancak ilk geri bildirimler ezici bir çoğunlukla olumsuz oldu. Bir felaket.

The Witcher dizisinin ilk iki sezonu, Netflix'te yayınlandıktan kısa bir süre sonra seyircisini buldu. Başrollerini Henry Cavill, Anya Chalotra ve Freya Allan'ın paylaştığı dizi, üçüncü ve dördüncü sezon onayını alacak. Bu arada Henry Cavill, 3. Sezonda diziden ayrılacak ve yerine Thor'un küçük erkek kardeşi geçecek.

Bu başarıya yanıt olarak Netlfix, Büyücü evrenini ortaya çıkaran afet olan kürelerin ünlü kesişiminin hikayesini anlatmak için bir yan dizisi yayınladı. Ancak kamuoyu ve eleştirmenler bu geziyi açıkça beğenmedi.

The Witcher Blood Origin için kırmızı kart

The Witcher: Blood Origin, çoğu yeni sürüm gibi şu anda platformda en çok izlenen trendlerden biri ve bu yüzden umut vardı. Sorun şu ki, halk kalmıyor ya da ikna olmuyor, tam tersi.

Rotten Tomatoes'da yan ürün, 24 basın incelemesinden 8'i buz gibi ve yaklaşık 2.040 izleyici görüntülemesinden %8'i gibi önemsiz bir puan aldı. Bir felaket.

Karşılaştırma için, orijinal The Witcher dizisinin şu anda basında %81 ve %75 oranında izlenme oranı var. Ve animasyon yan ürünü The Witcher: A Wolf's Nightmare, basının yüzde 100'ünü ve izleyicilerin yüzde 83'ünü aldı. Bir diğer yıl sonu Netflix bombası, Wednesday'in basın reytingi %71 ve izleyici reytingi %86.

Witcher'ın yan ürünü, Rotten Tomatoes'ta ve hemen hemen her yerde kelimenin tam anlamıyla yok ediliyor. Bazıları diziyi Tufan veya ilk büyücülerin yaratılışı hakkında hiçbir şey sunmamakla ve "yanıt vermemek", "konularını gelişigüzel bir şekilde ele aldığı" veya sadece "bir sürü iğrenç saçmalık" sağlamakla eleştirdiler. Kısacası hayranlar açıkça mutlu değil.

Yani The Witcher Blood Origin çok ama çok kötü bir başlangıç ​​yaptı ve devam dizisi için kötü bir zaman gibi görünüyor. Netflix şimdiden çok daha iyi kazanç sağlayan dizileri bıraktı ve VoD devinin, platformun en kötü prömiyerlerinden biri olacak bu diziye daha fazla yatırım yapması sürpriz olacak.


Kaynak: Rotten Tomatoes

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent