recent
Güncel Haberler

The Last of Us Part 1 Yakında Her Yerde Oynanabilir Olacak

Ana Sayfa
The Last of Us Part 1 Yakında Her Yerde Oynanabilir Olacak

The Last of Us yönetmeni ve Naughty Dog Başkan Yardımcısı Neil Druckmann, The Last of Us Part 1 için heyecan verici haberleri duyurdu. Oyun yakında her yerde oynanabilecek.

The Last of Us Part 1 önümüzdeki haftalarda PC'ye geliyor ve Sony yeni nesil vergiyi tahsil etmeyecek. Oyun PS5'ten bile daha ucuza satılıyor. Ancak çok güzel bir duyuru daha var.

The Last of Us Part 1 her yerde, her zaman oynanabilecek

3 Mart 2023'ten itibaren PC oyuncuları Naughty Dog'un gerçek şaheserini deneyimleyebilir. Ve mümkün olan en iyi koşullar altında, bir PS5 versiyonu olan The Last of Us Part 1'in portu olduğu için. Hâlâ bir püf noktası ve yükseltilmiş bir formu olan "tam bir yeni nesil oyun" olan bir inceleme. Çalışma, PC için optimizasyonları ortaya çıkarmadı, ancak geniş ekran desteği vb. Dahil edileceğini düşünüyoruz.

Kesin olan bir şey var ki, The Last of Us Part 1 çok yakında her yerde ve her zaman oynanabilir olacak. Orijinal oyun yönetmeni Neil Druckmann, oyunun Steam Deck uyumlu olacağını onayladı.

Dogs'un geliştiricisi ve başkan yardımcısı bunu söylemiyor, ancak God of War veya Horizon Zero Dawn gibi önceki PlayStation sürümlerinde olduğu gibi kesinlikle öyle olacak.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent