recent
Güncel Haberler

Amnesia: The Bunker Frictional'ın Yeni Hayatta Kalma Korku Oyunu

Ana Sayfa
Amnesia: The Bunker Frictional'ın Yeni Hayatta Kalma Korku Oyunu

Frictional Games, Amnesia serisinin son oyunu Amnesia: The Bunker'ı duyurdu. Serideki önceki oyunlar gibi, bu oyun da hafıza kaybıyla savaşan bir karakter olacak. Oyun hayatta kalma korku oyunu olacak. Ancak Frictional, "yarı açık bir dünya", uyarlanabilir oynanış ve bir silah ekleyerek serinin formülünü değiştiriyor. Oyunun Mart 2023'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Etkili hikaye

Frictional'a göre The Bunker, hikayenin sonucunu etkileyen anlayışlı bir oynanışa sahip. “Amnesia: The Bunker, oyuncuyu gelecek dehşetlerin üstesinden gelmek için zekasını ve elindeki araçları kullanarak keşfetmeye ve deney yapmaya teşvik ediyor. Oyuncular ellerinde stresli bir güç hissedecekler. Her karar, oyunun nasıl tepki verdiğinin sonucunu, alınan kararların sonucunu değiştirecek".

Fricional şimdiye kadar yalnızca oyunun hikayesi hakkında ayrıntılar verdi. "Bir tabanca ve yüksek sesli bir dinamo feneriyle donanmış oyuncular, loş bir Birinci Dünya Savaşı sığınağında yürüyecek ve hafıza kaybı yaşayan ve uzaylı bir yaratık tarafından avlanan bir Fransız askerinin yerini alacak." oyun, ancak başlıktaki sığınak uygun bir şekilde ürkütücü bir ortamına benziyor.

2010'daki The Dark Descent'ten bu yana Amnesia dizisi, hem kendi içeriği hem de YouTube Let's Players ile popülerliği açısından son yılların en etkili korku serilerinden biri oldu. Orijinal oyunun en önemli özelliklerinden biri, oyuncu karakterinin kendini savunmak için anlamlı bir yolunun olmamasıdır. Bir silahın eklenmesi, serinin standart çalışma prosedüründen büyük bir değişiklik.

Amnesia: The Bunker'ın Mart 2023'te PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve Steam'de piyasaya sürülmesi planlanıyor.


Kaynak: YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

1 yorum
Yorum Gönder
google-playkhamsatmostaqltradent