recent
Güncel Haberler

Amazon Prime Gaming, Aralık 2022 İçin Ücretsiz Oyunlar Sızdırıldı

Ana Sayfa
Amazon Prime Gaming, Aralık 2022 İçin Ücretsiz Oyunlar Sızdırıldı

Amazon Prime Gaming'in yaklaşmakta olan ücretsiz oyunları sızdırıldı ve arada ikonik bir oyun da var. İşte Aralık 2022 oyunları.

Aralık, PC oyuncuları için özellikle iyi bir ay olacak gibi görünüyor. Epic Games Store, bu tatil sezonunda 15 ücretsiz oyun dağıtmaya hazırlanırken, Amazon Prime Gaming de aylık ücretsiz oyunlar dağıtacak. Listenin tamamı henüz duyurulmamış olsa da bir sızıntı, önümüzdeki ay ücretsiz olarak sunulacak oyunlardan bazılarını ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz birkaç ayda Amerikan devinin video oyunları bölümü, PC oyuncularını Middle-earth: Shadow of War, Assassin's Creed Origins ve Fallout New Vegas Ultimate Edition ile memnun etti. Bu kadar büyük hediyeden sonra, katılımcıları şaşırtarak yılı yüksek bir notla bitirmek zor olacak.

Daha önce birkaç oyun sızdıran bir Mydealz kullanıcısına (GGdeals aracılığıyla) göre, Amazon Prime Gaming'in Aralık 2022 ücretsiz oyunları şunları içerecek:

  • Quake
  • Brothers - A Tale of Two Sons
  • Spinch
  • Doors Paradox
  • Banners of Ruin

Öte yandan bu, Amazon Prime Gaming'in Aralık 2022 ücretsiz oyunlarının yalnızca bir parçası gibi görünüyor. Her zaman olduğu gibi, bu seri artık çeşitli oyunlar için içerikle birlikte gelecek. Hangileri olduğunu resmi olarak öğrenmek için birkaç gün içinde görüşmek üzere.


author-img
Get4Games

Yorumlar

1 yorum
Yorum Gönder
google-playkhamsatmostaqltradent