recent
Güncel Haberler

The Witcher Remake Geliyor! Unreal Engine 5 İle Tasarlanacak

Ana Sayfa
The Witcher Remake Geliyor! Unreal Engine 5 İle Tasarlanacak

CD Projekt Red bugün The Witcher serisinin ilk oyununun remake'ini duyurdu ve bazı ilk detayları verdi. Polonyalı stüdyo Fool's Theory, Unreal Engine 5 kullanarak The Witcher Remake'i geliştiriyor. İlk Witcher 2007'de piyasaya sürülmüştü.

2015 yılında The Witcher III: Wild Hunt (40 milyondan fazla kopya satarak) ile büyük zirvelere ulaştı.

Polonyalı CD Projekt şirketi resmi web sitesinde büyük bir duyuru yaptı: İlk oyunun ilk olarak 2007'de piyasaya sürülen yeni bir sürümü geliştiriliyor.

Bu remake çarpıcı olacak: Epic Games'in birçok yeni nesil oyuna güç verecek yeni motoru Unreal Engine 5 tarafından destekleniyor ve ayrıntılara inanılmaz bir özen gösteriliyor.

Fool's Thoery tasarlayacak

Bu yeni sürümün CD Projekt RED tarafından değil, The Witcher serisinin eski çalışanlarından oluşan yeni kurulan bir stüdyo olan Fool's Thoery tarafından tasarlanacak. Küçük sürpriz, projenin aslında sadece birkaç haftalığına resmiyet kazanması: Canis Majoris adı altında duyurulan projenin tam olarak ne olduğu henüz bilinmiyordu.

Yine de yakında bir çıkış beklemeyin: The Witcher Remake hala geliştirmenin ilk aşamalarında. CD Projekt RED patronu Adam Badowski küçük bir açıklama yaptı:

"The Witcher, CD Projekt Red için bizim için her şeyin başladığı yer. Yaptığımız ilk oyundu ve o zamanlar bizim için büyük bir andı. Buraya geri gelip oyunu yeni bir nesil için yeniden yapmak CD Projekt Red'in stüdyo başkanı Adam Badowski, duyuru sırasında, "oyuncular tarafından deneyimlenen deneyim aynı derecede, hatta daha fazlası, harika bir duygu" dedi. "Projede Fool's Theory ile çalışmak aynı derecede heyecan verici çünkü oradaki bazı insanlar daha önce Witcher oyunlarına dahil oldu. Kaynak materyali iyi biliyorlar, oyuncuların yeniden yapılanmayı ne kadar süredir beklediklerini biliyorlar ve harika ve iddialı oyunların nasıl yapılacağını biliyorlar. Oyun hakkında ve hakkında daha fazla şey paylaşmaya hazır olmamız biraz zaman alacak olsa da, beklemeye değeceğini biliyorum."

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series'de rahatlıkla sayabiliriz ancak şimdilik bir platform veya sürüm penceresi yok. Daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlandığımızı söylemek yeterli.


Kaynak: CD Projekt Red

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent