recent
Güncel Haberler

EA Motive, Bir Iron Man Oyunu Üzerinde Çalıştığını Doğruladı

Ana Sayfa
EA Motive, Bir Iron Man Oyunu Üzerinde Çalıştığını Doğruladı

Electronic Arts bugün, EA Motive stüdyosunun Marvel süper kahramanı Iron Man'i temel alan bir oyun üzerinde çalıştığını duyurdu. Electronic Arts'ın Iron Man oyunu resmileşti.

Birkaç haftadır dedikodulara konu olan Electronic Arts'ın Iron Man oyunu onaylandı. Tek oyunculu, üçüncü şahıs oyunu, EA Motive'de geliştiriliyor. Gerçekleşmekten çok uzak olan bu proje hakkında bildiklerimiz burada.

Bir Iron Man oyunu, şu anda Dead Space Remake olan EA Motive'de resmi olarak geliştiriliyor. Oyın, Marvel'in Galaksinin Koruyucuları'nda harikalar yaratan Olivier Proulx tarafından yönetiliyor. Ian Frazier (BioWare), Maëlenn Lumineau (Assassin's Creed Odyssey, Immortal Fenyx Rising) ve JF Poirier (Ubisoft) gibi endüstri gazileri tarafından desteklenecek.

Yalnızca ön yapım aşamasında, Iron Man projesi tek oyunculu bir üçüncü şahıs aksiyon oyunu olacak. Tony Stark'ın etrafında dönecek orijinal ve "taze" bir hikaye anlatacak. EA'nın bir Black Panther oyunu geliştirdiğini de hatırlatırız.

Marvel'in en önemli, güçlü ve sevilen karakterlerinden birinin orijinal versiyonunu size sunmak için Motive Studio'daki yetenekli ekiple birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Yaşadığı evrenler yaratma deneyimi ve bu zırhlı simgeye duyduğu gerçek tutkuyla birleşen heyecan verici oyun, Iron Man'i efsanevi bir kahraman yapıyor. Marvel Games'in başkan yardımcısı ve kreatif direktörü Bill Rosemann

EA ayrıca oyunun ön üretim aşamasında olduğunu da duyurdu, bu nedenle çok yakında bir sürüm beklemeyin.



Kaynak: Bülten

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent