recent
Güncel Haberler

Fransız Yargısının El Koyduğu PS5 Yakında Açık Artırmada Satılacak

Ana Sayfa
Fransız Yargısının El Koyduğu PS5 Yakında Açık Artırmada Satılacak

Fransız yargısının el koyduğu PlayStation 5 açık artırmaya çıkarılacak. Başlangıç ​​fiyatı 400 Euro olarak belirlendi.

Piyasaya sürülmesinden neredeyse iki yıl sonra PS5, edinilmesi çok zor olan nadir bir ürün olmaya devam ediyor. Fransız hükümetinin, modelleri geleneksel yoldan elde edemezseniz yakında açık artırmaya çıkaracak.

400 Euro'dan başlayan fiyatlarla

Bu, bir davada ele geçirilen PlayStation 5'ler. Satış, El konulan ve Müsadere Edilen Varlıkların Yönetimi ve Geri Kazanımı Ajansı (AGRASC) tarafından organize ediliyor ve 4 ve 5 Ekim 2022'de Lyon ve Marsilya'da yapılacak. Bu açık artırmaların yönetiminden Maison Drouot sorumludur.

31. Lot, Sony tarafından sunulan temel paket olan DualSense denetleyici ile birlikte bir PS5'ten oluşur. Lot 32, konsola ek olarak Spider-Man: Miles Morales ve Watch Dogs: Legion dahil olmak üzere iki kontrolör ve altı oyun içeriyor.

31. lotun ilk fiyatı 400 € iken, konsolun fiyatı geçen ay arttığından yeni bir PS5 mağazalarda 550 €'ya satıldı. Açık artırmaların en az 550 € olan bu fiyata ulaşması bekleniyor.

AirPods Pro, lüks arabalar ve saatler açık artırmada

Bileşen eksikliği ve ölçekleme olgusu nedeniyle, PS5 piyasaya sunulduğundan beri stokta kalmadı. Bir tane almak için, bu seçeneği sunan dağıtımcıların bekleme listesine katılmanız veya faturayı önemli ölçüde artıran bir oyun paketi satın almanız veya fiyatın genellikle o yetkiliden daha yüksek olduğu az çok meşru pazarlardan geçmeniz gerekir.

AirPods Pro gibi diğer teknoloji ürünleri bu açık artırmada satılacak, aksi takdirde mücevher, altın, elmas, saat (Rolex, Vacheron Constantin), deri eşya ve boyaların yanı sıra Chevrolet Corvette marka lüks araçlar satışa sunulacak. Ferrari, Jaguar veya Porsche. Açık artırmaya erişmek için burayı tıklayın.



Kaynak: BFMTV

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent