recent
Güncel Haberler

Prime Gaming, 2022 Eylül Ayında Assassin's Creed Origins'i Ekliyor

Ana Sayfa
Prime Gaming, 2022 Eylül Ayında Assassin's Creed Origins'i Ekliyor

Amazon Prime Gaming, 2022 Eylül ayı abonelerine özel 8 oyun ve daha fazlasını açıklandı. Assassin's Creed Origins, Shadow of Mordor veya Earthworm Jim, diğer oyunlarla birlikte 1 Aralık'tan itibaren ücretsiz erişebileceksiniz.

Amazon bugün, Luna'nın Prime Oyun Kanalında hangi oyunların görüneceğini ve Prime abonelerine hangi ücretsiz oyunların sunulacağını duyurdu. Önemli eklemeler arasında Assassin's Creed Origins, Shadow of Mordor ve Earthworm Jim yer alıyor.

Güzel bir Ağustos ayının ardından Amazon, abonelerine kaliteli oyunlar sunarak Prime Gaming tarafındaki çabalarını azaltmıyor.

Her zaman olduğu gibi Prime Gaming'in iki avantajı var. İlk içerik ilavesi, Prime aboneleri için ücretsiz oyunlardır. Bu ayki bu oyunlar: Assassin's Creed Origins, Middle-earth: Shadow of Mordor, The Dig, We. The Revolution, Defend the Rook, Football Manager 2022, Castle on the Coast ve Word of the Law: Death Mask. Açık dünya aksiyon-macera oyunları, simülatörler ve gizli nesne oyunları dahil olmak üzere oldukça çeşitli teklifler.

Ubisoft, Origins'e ek olarak, yeni oyun içeriği sunmak için Prime Gaming ile de işbirliği yapıyor. Bunlar Assassin's Creed Valhalla, Rainbow Six Siege ve Skull & Bones paketleri dahildir. Amazon'a göre, Prime Gaming kullanıcıları geçen yıl Ubisoft'tan 27 milyon ücretsiz içerik talebi aldı.

İkinci içerik ilavesi Amazon Luna'nın Prime Gaming kanalına geliyor. Eylül ayında The Wheels Unleashed, Ys IX: Monstrum Nox, Riptide GP: Renegade, Earthworm Jim, Yooka-Laylee & Impossible Lair ve Everspace'den kar elde etti. Tüm Luna ve Prime Gaming oyunları 1 Eylül'den itibaren mevcut olacak.

Bu ücretsiz oyunlara ek olarak, Amazon Prime aboneleri çok sayıda oyun içi içerik alabilir. Buna Valorant, Destiny 2, Call of Duty, Apex Legends ve hatta New World için kozmetikler dahildir.


Kaynak: Basın

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent