recent
Güncel Haberler

Hogwarts Legacy İçin Kötü Haber, Oyun 2023'ün Başına Ertelendi

Ana Sayfa
Hogwarts Legacy İçin Kötü Haber, Oyun 2023'ün Başına Ertelendi

Hogwarts Legacy, 2022'de piyasaya çıkma sözü vermesine rağmen, programın gerisinde kalacak. Warner Bros., yaklaşmakta olan Harry Potter tabanlı rol yapma oyunu Hogwarts Legacy'yi erteleyeceğini duyurdu.

Kesin bir çıkış tarihi bulunmamakla birlikte, yayıncı daha önce 2022 tatil sezonu için bir süre yayınlamıştı. Şimdi 10 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Twitter'da yapılan gecikme duyurusuna göre yayıncı, Nintendo Switch'in çıkış tarihine hala karar veriyor. Duyuruda, "Takım oynamanızı dört gözle bekliyor, ancak mümkün olan en iyi oyun deneyimini sağlamak için biraz daha zamana ihtiyacımız var."

Warner Bros, 2021'deki orijinal lansmanından bu yana oyunu zaten birkaç kez erteledi.

Hogwarts Legacy 10 Şubat 2023'te çıkacak

Hogwarts Legacy, gelecek yıla (veya gelecekte belirsiz bir noktaya) ertelenen diğer birçok oyunun şirketine katılıyor. Warner Bros. ayrıca diğer büyük sürümü olan Suicide Squad: Kill the Justice League'i 2023'e erteledi. Diğer büyük gecikmeler arasında Yüzüklerin Efendisi: Gollum, Avatar: Pandora'nın Sınırları, Starfield ve Redfall yer alıyor.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent