recent
Güncel Haberler

Disney, Dev Netflix'i Resmen Devirdi ve Sonuçları Korkunç

Ana Sayfa
Disney, Dev Netflix'i Resmen Devirdi ve Sonuçları Korkunç

Disney +'n yayın hizmeti, belirli bir Netflix'i (sayılarla) sollama noktasına meteorik bir yükselişten keyif almış görünüyor

Netflix'in akış platformları, büyük rakibi Netflix'ten daha fazla aboneye sahip. Disney+ tek başına yakın gelecekte akış kralını geçmek istiyor.

Disney +'n fiyatlarını artıracağının yanı sıra, bu haberimizde sizleri bilgilendirdiğimiz gibi, Mickey'nin yayın platformunun abone sayısı açısından Netflix'i geride bıraktığını bilebiliriz. Disney, dünya çapında 221,1 milyon aboneye ulaştığını açıklayarak gücünü gösteriyor. Ancak sektörün emektarı Netflix 220.67 olacak.

Şu anda Netflix için işler iyi gitmiyor. 2022'nin ilk yarısında, Amerikan devi yaklaşık 1,2 milyon abone kaybetti.

Artan fiyat artışları, sürekli artan rekabet ve hatta Ukrayna çatışması (Netflix, Rusya'daki faaliyetlerini durdurdu) ile abonelerin kaçması tamamen anlaşılabilir görünüyor.

Disney az farkla domine etti

Fark açıkçası çok küçük ama yine de çok sembolik ve semptomatik. Netflix'in son birkaç aydır yavaş yavaş abone kaybettiğini biliyoruz ve Disney'in hızlı yükselişinin yardımcı olmayacağı açık. Platformun bir süre ayak uydurmanın çok zor olduğu Star Wars ve Marvel devleri ile bir darbe aldığını söylemek gerekiyor. Örneğin, Obi Wan Kenobi dramasının son bölümü 22 Haziran Çarşamba ile 27 Haziran 2022 Pazar arasında 1.8 milyon izleyici çekti.

Çarpıcı rakamlar, özellikle de Disney portföyünde Daredevil kadar çok beklenen diziye sahip olduğundan (bir zamanlar Netflix'te olan, ne gibi ...). Ancak dikkatli olun, Mickey'nin şirketi biraz hile yapıyor ve bu sonuca varmak için tüm platformlarını (Disney+, Hulu ve ESPN+) sayıyor.

Akış platformunun hala çok yeni olduğunu bilmek daha az etkileyici değil.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent