recent
Güncel Haberler

Apple, iPhone 14 Duyurusu İçin 7 Eylül Tarihini Onayladı

Ana Sayfa
Apple, iPhone 14 Duyurusu İçin 7 Eylül Tarihini Onayladı

Apple, bir sonraki sunum için 7 Eylül'ü resmi olarak onayladı. Ama bu olaydan ne bekleyebiliriz? Geleneksel okula dönüş açılış konuşması bu yıl her zamankinden daha erken. Bloomberg teknoloji muhabiri Mark Gurman tarafından onaylandığı üzere Apple, yüksek görüntüleme sayısını normalde Eylül ortası olarak planlanan 7 Eylül'e kadar uzattı. Her zaman olduğu gibi, markanın en önemli etkinliği Cupertino'daki Steve Jobs Tiyatrosu'ndaki genel merkezinde gerçekleştirilecek ve her biri yeni ürünlerini sergileyecek olan tüm düşünen zihinleri bir araya getirecek.

Geniş bir menü: iPhone 14, Apple Watch serisi 8, 10. nesil iPad...

Bu açılış konuşmasının yıldızı kesinlikle iPhone 14 ve yinelemeleri olacak. Söylentiye göre bu yıl telefonun 4 versiyonu olacak: Mini'nin yerini alacak iPhone, iPhone Pro, Pro Max ve Max. Bu, "Pro" dışındaki bir iPhone'un ilk kez daha büyük bir ekrandan yararlanması olacak. Lightning bağlantı noktasının iPhone 14'te kalması gibi diğer sorunlar beklemede.

Apple Watch'ın en son sürümünün bu yeni akıllı telefonla birlikte gelmesi muhtemel. Saatin sekizinci versiyonu tıpkı iPhone gibi görünebilir ancak henüz hiçbir şey doğrulanmadı. Vücut ısısını ölçmek gibi diğer işlevler de bekleniyor. Bu iki cihazın yanı sıra işletim sistemi de olacak: iOS 16 ve watchOS 9, yine yeni özelliklerden payını alıyor.

Ancak sorgulanması gereken iPad. Apple, iPadOS 16 "Stage Manager"a ayaklarını çekerken tabletinin 10. yılını kutlamak isteyecek mi? Giriş seviyesi tablet için planlanan optik revizyon, iPadOS ile aynı anda kendi sürümüne sahip olabilir. Bu soruların yanıtlarını beklemek için sadece birkaç gün kaldı: 7 Eylül 2022 Çarşamba günü TSİ 20:00'de görüşürüz.


KaynakMark Gurman

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent