recent
Güncel Haberler

The Last of Us Remake, PS5 İçin Çok Ağır Olacak

Ana Sayfa
The Last of Us Remake, PS5 İçin Çok Ağır Olacak

The Last of Us Remake, 2 Eylül 2022'de çıkacak. PS4'teki The Last of Us Remastered'dan önemli ölçüde daha yüksek olacak. SSD'nizde yer açabilirsiniz.

The Last of Us Remake, 2 Eylül 2022'de PS5 ve PC'ye geri dönecek. Bir karşılaştırma videosunda gördüğümüz gibi, etkileyici olmayı vaat ediyor. Ancak bu güzelliğin bir bedeli var: oyunu büyüklüğü.

The Last of Us Remake boyutu iki katına çıkıyor

The Last of Us Remake'in son dosyası, muhtemelen bir yama olmadan, son sürümde yaklaşık 79 GB ağırlığında olacak. Bu, PS4'te 49 GB'ın üzerinde The Last of Us Remastered. Naughty Dog'un şirket içi motorunu kullanan ancak yeni nesil PS5 sürümünde çalışan bir oyunda yapılan teknik iyileştirmelerle açıklanan aşırı büyük. Ancak bu, yeni nesil bir oyuniçin hala çok makul olduğunu söyledi.

Teknoloji ve malzemelerdeki gelişmeler sayesinde, görsel aslına uygunluk ve etkileşimin sınırlarını zorladık. Oynanışı elden geçirdik, kontrolleri iyileştirdik ve bu tek oyunculu deneyime erişilebilirlik seçenekleri ekledik, böylece mümkün olduğu kadar çok kişi tarafından keyfini çıkarabilirsiniz. Etkiler, keşif ve savaş da iyileştirildi. 3D ses, dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyicilerle PS5'in tüm gücünden yararlanıyoruz. Uzun zamandır hayranlar ve yeni gelenler, The Last of Us Part 1ve onun prolog Left Behind'ı yepyeni bir şekilde deneyimleme veya yeniden keşfetme fırsatına sahip olacaklar.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent