recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'da İki Ücretsiz Oyun Daha Sunuldu

Ana Sayfa
Epic Games Store'da İki Ücretsiz Oyun Daha Sunuldu

Epic Games, her Perşembe günü ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu Perşembe gününden itibaren, Game of Thrones ile ücretsiz sahip olacağınız iki yeni oyun sunuluyor.

Epic Games Store'dan haftalık ücretsiz oyunların zamanı geldi. Zelda, Portal ve Metroid karışımı ile PC mağazası, son yılların en popüler dizilerinden birine imza atıyor.

Epic Games Store'da iki yeni ücretsiz oyun

Bugünden başlayarak ve 30 Haziran'a kadar devam edecek olan PC oyuncuları, Epic Games Store'dan iki yeni ücretsiz oyun alabilecekler. Supraland'dan sonra büyük arabalara ve HBO'nun  kült TV uyarlamalarından birine yer açın. Yani Car Mechanic Simulator 2018 ve A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition bu hafta çıkıyor. 

Oyunları ücretsiz almak için. Tek ihtiyacınız olan bir Epic Games Store hesabı. Ücretsiz olarak kitaplığınıza eklemek için oyunun sayfasına gidin. Fırsat 30 Haziran Perşembe saat 16:59'a kadar geçerlidir.

Önümüzdeki hafta EGS'de iki ücretsiz oyun daha mevcut olacak ve bunlar Fantasy başlığının altına yerleştirilecek. 30 Haziran - 7 Temmuz arası saat 16:59'a Geneforge 1 Mutagen ve Iratus: Lord of the Dead'i ömür boyu talep etmek mümkün olacak.


Kaynak: Epic Games



author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent