recent
Güncel Haberler

Yakında Hiçbir Oyunda Görmeyeceğiniz Harika Unreal Engine 5 Sahnesi

Ana Sayfa
Yakında Hiçbir Oyunda Görmeyeceğiniz Harika Unreal Engine 5 Sahnesi

Sanatçılar, Unreal Engine 5 üzerine inşa edilmiş teknoloji demolarıyla sürekli olarak bizi cezbediyor ve sadece 90 günde tasarlanan bu setler de bu kuralın istisnası değil.

Doğru adı Ninety Days olan, Epic Games'in yeni nesil motorunu ve daha özel olarak Quixel Megascans'ı kullanan bu gerçek başyapıt, neredeyse 40'a yakın, nefis gerçekçi senaryonun bir derlemesidir.

Bizi şaşırtan 90 gün

Sanatçıların ve geliştiricilerin vizyonlarını hızlı bir şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için büyük bir 3D varlık kitaplığı oluşturma konusunda uzman olan Quixel, bu iki aracı birleştirerek neler yapılabileceğini görmek için Unreal Engine 5'e bir göz attı. Ve söylenecek o kadar çok şey var ki, sonuç tam anlamıyla retinaya çarpıyor. Bir göz atın!

Birçok sanatçı bu harika videoyu hazırlayarak ve 40'tan fazla radikal farklı çekimle güzelleştirerek yanıt verdi. Vahşi ve fantastik doğadan kıyamet sonrası uzaya veya siberpunk atmosfere kadar her zevke ve renge uygun bir şey var! 

Unreal Engine 5, ünlü Lumen ve Nanite teknolojileri sayesinde hem doku kalitesi hem de aydınlatma açısından burada ekranı tam anlamıyla patlatıyor. Varlıklar özellikle Quixel Megascans ve Sketchfab kitaplığından ve Unreal Engine Marketplace'ten alındı.

Bu videonun sadece 90 günde yapılmış olması, sanatçıların ve geliştiricilerin bu kadar kısa sürede doğru araçlarla neler yapabildikleri hakkında çok şey söylüyor. Her durumda (birkaç yıl içinde) her zamankinden daha parlak görünen görsel düzeyde video oyunlarının geleceği konusunda güvenimiz tam!


Kaynak: Quixel

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent