recent
Güncel Haberler

Red Dead Online, Rockstar Games Tarafından Tamamen İhmal Ediliyor

Ana Sayfa
Red Dead Online, Rockstar Games Tarafından Tamamen İhmal Ediliyor

10 ay. Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'nin çok oyunculu bileşeni olan Red Dead Online için  içerik güncellemeleri yayınlayalı 10 ay oldu. Oyuncular beklemekten bıktı ve yayıncıdan haber almak için sıraya girdiler.

Oyun 2019'un başında piyasaya çıktığından beri Rockstar, Great West'teki çırak haydutlarını yılda en az iki büyük güncellemeye alıştırmıştı. Ancak geçen Temmuz'dan bu yana ağızlarına atacak bir şeyleri kalmadı.

Red Dead Online'ı kurtarmak için bir medya kampanyası

Rockstar Games'in gözü sadece GTA'da ve RDR2 hayranları kızmaya başlıyor. Yayıncının sesini duyurmak için geçen Ocak ayından bu yana #SaveRedDeadOnline adlı bir kampanya yürütülüyor.

On binlerce mesajla (Ocak ayında  18.000), hashtag, Red Dead Online'ın geleceği hakkında  iletişim kurmaya henüz tenezzül etmeyen Rockstar Games'in dikkatini çekmedi.

En sadık oyuncular için tek umut nedeni: Bir güncellemenin gerçekten de işin içinde olduğunu keşfeden veri madencilerinin çalışmaları. Ancak en iyi ihtimalle, Temmuz'dan önce herhangi bir sürüm beklenmemektedir. Ve bunun bir dizi düzeltmeden daha fazlası olacağının garantisi yok.


Kaynak: Gamerant

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent