recent
Güncel Haberler

Yeni The Quarry Korku Oyunun 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Ana Sayfa
Yeni The Quarry Korku Oyunun 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Supermassive Games ekipleri tarafından geliştirilen bir sonraki korku oyunu The Quarry, geçtiğimiz ay ortaya çıktı ve çok sevilen Until Dawn ile paylaştığı benzerlikler nedeniyle halkın dikkatini çekti. Ve piyasaya sürülmesi hızla yaklaşırken, stüdyo ilk ve uzun bir 30 dakikalık video yayınladı.

The Quarry'nin 10 Haziran 2022'de PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'de çıkması beklenirken, oyun sürükleyici oyununun ilk 30 dakikasını yayınladı.

Until Dawn'ın izinde

Dünyaya özel bir site olarak IGN sitesi, The Quarry'ye eşlik etmek için oyunun ilk 30 dakikasını yayınlama şansı buldu. Bu muhteşem galibiyet serisinin gösterdiği gibi, Supermassive Games'in yeni adı, 2015 yapımı Until Dawn'ın izinden gidiyor gibi görünüyor. oyuncuların karakterlerinin seçimlerine (ve kaçınılmaz olarak kaderlerine) karar verme yeteneği olacak.

Bu oyun serisinin başlangıcından itibaren, Supermassive'de her zaman olduğu gibi,  farklı kahramanların atmosferi ve yüz ifadeleri hakkında gerçek bir çalışma olduğunu görebiliyoruz. Bir hatırlatma olarak, The Quarry bizi David Arquette ve Grace Zabriskie de dahil olmak üzere nispeten tanınmış aktörlerin canlandırdığı dokuz karakterin yerine koyacak. İkincisi, gecenin garip olaylarından kurtulmaya çalışmak zorunda kalacak.

10 Haziran'da tüm platformlarda (Nintendo Switch hariç) görüşmek üzere, Until Dawn'ın manevi devamı gibi görünen bir şeye sahip olmak için elinizi cebinize koyun.


Kaynak: IGN

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent