recent
Güncel Haberler

Epic Games'in Etkileyici Unreal Engine 5 Motoruna Herkes Erişebilir

Ana Sayfa
Epic Games'in Etkileyici Unreal Engine 5 Motoruna Herkes Erişebilir

Nisan ayı başlarında duyurulan Epic Games'in Twitch ve YouTube'da yayınlanan State of Unreal, etkileyici Unreal Engine 5 için önemli bilgilerle dolu bir açılış konuşmasıyla başladı.

Zaten bir yıl önce ünlü erken erişim motorunun çıkışıyla başlayarak. Unreal Engine 5 bu nedenle artık herkes tarafından erişilebilir durumda ve kendini en iyi şekilde göstermek için bu etkinlikten yararlandı.

Unreal Engine 5 herkese açılıyor

Bugünden itibaren, gelişmekte olan herhangi bir geliştirici, Unreal Engine 5'i ücretsiz olarak indirebilir ve bu etkileyici motoru deneyebilir. Unreal Engine 4 gibi, geliştirilen oyunun bir milyon dolar gelir elde etmemesi koşuluyla standart lisansın kullanımı tamamen ücretsiz olacak.

Bu nedenle herkes Nanite (geometri), Lümen (aydınlatma), Geçici Süper Çözünürlük (görüntü ölçekleme) veya MetaSounds (prosedürel ses) gibi ilgi çekici teknolojileri deneyebilir. Bununla birlikte, gelişmekte olan motorun hala birçok noktada rafine edilmesi gerekiyor.

Bu, özellikle açık dünya karşısındaki becerileri için geçerlidir. CD Projekt RED, Unreal Engine 5 altında The Witcher 4'ün geliştirilmesi için Epic Games ile olan ortaklığını vurgulamak için açılış konuşmasından yararlandı. Crystal Dynamics, bir sonraki Tomb Raider'ın Unreal Engine ile geliştirileceğini duyurdu.

Unreal Engine'den indirilen herhangi bir indirme, uygun bir şekilde Lyra Starter Game adlı ücretsiz bir demo oyunu ile birlikte gelir. Bu, Unreal Engine 5'i eğlenceli bir şekilde elde etmenizi sağlayan üçüncü şahıs nişancı oyunudur.


Kaynak: Epic Games via YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent