recent
Güncel Haberler

The Witcher 3 Yeni Nesil Sürümü Bir Tweet İle Ertelendi

Ana Sayfa
The Witcher 3 Yeni Nesil Sürümü Bir Tweet İle Ertelendi

2022'nin ikinci çeyreğinde son haberlerle beklenen The Witcher 3: Wild Hunt'ın PS5 ve Xbox Series XS versiyonunun hala biraz daha kusursuz hale gelmesi gerekiyor.

Aslında, bir tweet'te CD Projekt Red, efsanevi oyununun tam sürümünün bir sonraki duyuruya kadar yayınlanmasını çekti.

(RE) Geralt Adventures, Netflix serisinin içeriğiyle aslında birinci sınıf, bazı yeni nesil konsolların biraz beklemesi gerekecek.

CD Projekt Red Twitter hesabında, haber yayınladı.

Polonya stüdyosu şunları söylüyor: The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil versiyonunda kalan işleri şirket içi geliştirme ekibimizin halletmesine karar verdik. Şu anda yapılacak çalışmanın kapsamını değerlendiriyoruz ve bu nedenle ikinci çeyrek sürümünü bir sonraki duyuruya kadar ertelememiz gerekiyor.

Hatırlatma olarak, şimdiye kadar tüm sürümde yapılan çalışmalar, Nintendo Switch'te Portage'dan zaten  sorumlu olan American Sabre Interactive Studio tarafından yönetildi. CD projesi Red Torch ile ilerlemeye karar verdi. Her durumda, bunu bekleyen herkes süresiz olarak frene basmak zorunda kalacak.

CD Projekt Red her zamankinden daha fazla meşgul oldu. Studio Görev Yöneticisi Paweł Sasko,  "Cyberpunk 2077'de hem yama hem genişleme düzeyinde hem de bir sonraki içerik düzeyinde çok fazla çalışma var" dedi.

Son olarak,  birkaç hafta önce Polonyalı stüdyo, Unreal motorunda geliştirilecek olan Witcher dünyasında yeni bir destan duyurdu. 5. CD Projekti kırmızı takvim artı...


Kaynak: Twitter


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent