recent
Güncel Haberler

Remedy Duyurdu! Max Payne 1 & 2 Yeniden Yapım Geliyor

Ana Sayfa
Remedy Duyurdu! Max Payne 1 & 2 Remake Geliyor

Video oyunu endüstrisi bizi bir kez daha şaşırttı! Remedy Entertainment, Max Payne üçlemesinin ilk iki oyununu bir araya getirecek bir remake geliştirildiğini duyurdu.

Le stüdyosu şu anda oldukça meşgul. Geçen yıl Alan Wake Remastered'ı ve ardından Şubat 2022'de bağımsız CrossfireX'i piyasaya sürdükten sonra, Remedy şimdi dikkatini Alan Wake II'ye odaklıyor. Epic Games ile ortaklaşa geliştirilen bu devam oyunu, 2023'te PC'nin yanı sıra yeni nesil konsollara da gelecek, ancak hepsi bu kadar değil...

Bir oyun yeniden doğacak

Tamamen beklenmedik bir duyuruyla Remedy, Max Payne'in geliştirilmesini ve Max Payne 2: The Fall of Max Payne'in yeniden yapımını resmileştirdi. Her iki oyun da Control, Quantum Break ve tabii ki CrossfireX'te kullanılan Northlight motoru kullanılarak elden geçirilecek. Le bir stüdyo, daha sonra franchise haklarını satın alan TakeTwo Interactive'dir.

2012'de Rockstar Games, Max Payne 3'ü bile piyasaya sürdü, bu yüzden yeniden yapılanmayı tamamen olan GTA'nın arkasındaki yıldız firmadır. Remedy'nin her iki bölümü de tek bir oyun üzerinden sunmayı planladığını unutmayın. Max Payne 1 & 2, PS5, Xbox Series X/S ve PC'de bilinmeyen bir tarihte piyasaya sürülecek.


KaynakRemedy Entertainment

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent