recent
Güncel Haberler

Dune: Spice Wars Erken Erişim Tarihini Biliyoruz ve Çok Hızlı Geliyor

Ana Sayfa
Dune: Spice Wars Erken Erişim Tarihini Biliyoruz ve Çok Hızlı Geliyor

Frank Herbert'in büyüleyici evreni Dune: Spice Wars'tan ilham alan uzun zamandır beklenen strateji oyunu, çok yakında Steam'deki herkese erken erişimle sunulacak.

26 Nisan'da başlayacak yeni bir fraksiyonla Arrakis'e canlandırıcı bir yolculuğa ve topyekûn bir Dune: Spice Wars savaşa hazır olun!

Dune için erken ayrılma

Yirmi yıldır ilk kez, Shiro Games ve Funcom'un izniyle, Dune evrenindeki bir oyun, en hafif tabirle orijinal oynanışla bizi efsanevi çöl gezegenine götürecek. Dune: Spice Wars'ın hırsı gerçekten de her şeyin karşı çıktığı iki türü bir araya getirmektir: gerçek zamanlı strateji ve 4X.

Frank Herbert'in evreninden birkaç tanınmış grup, Dune'un değerli kaynağını kontrol etmek için büyük ölçekli bir savaş yapmak zorunda kalacak: Spice Wars. Gruplardan bahsetmişken, Shiro Games ve Funcom, oyunun çok yakında Erken Erişim'de piyasaya sürüleceğini duyururken bir sürpriz daha yaşadılar.

Dune: Spice Wars Erken Erişim Tarihini Biliyoruz ve Çok Hızlı Geliyor
© Shiro Games / Funcom
Atreides, Harkonnenler ve Kaçakçılar'a ek olarak, Fremenler gerçekten de gezegenlerini savunmak için savaşa katılacaklar! Oyun vaadi, galaksideki diğer gruplardan kökten farklı.

Bir Dune strateji oyununun erken erişimde bile yakında çıkacak olan sürümü zaten başlı başına bir fenomen. Ancak, seriyi uyarlamak için münhasır haklara sahip olan Funcom, aynı evrende çok oyunculu bir hayatta kalma oyunu da planlanıyor. Hem konsolda hem de PC'de.

Frank Herbert'in kült evreninin hayranları bu nedenle, 26 Nisan'da Dune: Spice Wars'ı keşfetmek için başlayarak gelecek için sevinmek için sebepleri var!


Kaynak: Basın bülteni

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent