recent
Güncel Haberler

PlayStation Studio, Anlatısal Bir Korku Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Ana Sayfa
PlayStation Studio, Anlatısal Bir Korku Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Eylül 2021'de Sony,  Housemarque (Returnal) ve Nixxes Software'in satın alınmasının ardından Firesprite'ın satın alınmasını resmileştiriyor ancak stüdyonun şu ana kadar  ne üzerinde çalıştığı bilinmese de gizemi sona erdirmek için bir iş teklifi geliyor.

2012 yılında kurulan ve merkezi Liverpool'da bulunan Firesprite, PlayStation Studios ailesine resmi olarak katılmadan önce Sony ile olan ortaklıklarını genişletti. O zamandan beri The Playroom, The Playroom VR veya mobil oyun Run Sackboy gibi oyunlar üzerinde çalıştıktan sonra! Stüdyo artık tamamen yaratıcı kontrole sahip olacağı daha iddialı bir prodüksiyonla kendini ifade edebilecek.

Firesprite için korkunç dönüş

Firesprite'ın bir anlatı Yönetmeni aradığını, stüdyonun resmi web sitesindeki ve burada VGC tarafından alıntılanan bir iş ilanından öğrendik. Amacı, muhtemelen PS5 için hikaye odaklı bir AAA korku/macera geliştirmek. Ama hepsi bu değil, çünkü hepsi bu değil. Ayrıca, önümüzdeki aylarda adını daha çok duyacağımız bir motor olan Unreal Engine 5 ile çalıştığı da söyleniyor.

Her iki durumda da anlatı Yönetmeni, adından da anlaşılacağı gibi, projenin anlatısını yürütmekle görevlendirilecektir. Ayrıca iş teklifinde belirtildiği gibi “evreni ve oyunun irfanını da göz önünde bulundurması” gerekecek. Yeni IP? Halihazırda kurulmuş bir lisansın devamı mı? Öğrenmeden önce biraz daha beklememiz gerekecek. Kesin olan bir şey var ki, projenin yönelimi, Sony'nin anlatısal tek oyunculu oyunlardan vazgeçmeyeceğini doğrulayan son açıklamalarını doğruluyor.

Bir hatırlatma olarak, Firesprite, Guerrilla ekipleriyle işbirliği içinde Horizon: Call of the Mountain PSVR 2 için de iş başında.


KaynakVGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent