recent
Güncel Haberler

ESA, E3 2022'nin İptal Edildiğini Onayladı, Kaliforniya Şovu Tamamen İptal

Ana Sayfa
ESA, E3 2022'nin İptal Edildiğini Onayladı

The Entertainment Software Association bugün Electronic Entertainment Expo (E3) etkinliğinin 2022 için iptal edileceğini doğruladı.

Artık kesin, bu yıl E3 olmayacak. Organizatörler nihayet bilgileri net bir şekilde doğrulamaya karar verdiler. Ancak, Kaliforniya şovu tamamen vazgeçmedi…

ESA, Los Angeles'ta fiziksel bir etkinlik düzenlemeyeceğinin sinyalini vermişti ve bunu çevrimiçi bir etkinlikle değiştirmeyi düşünüyordu, ancak çevrimiçi etkinlik şimdi iptal edildi.

Geçen Ocak ayında fiziksel gösterinin iptal edildiğinin açıklanmasından sonra, ESA, E3 2022 için yalnızca dijital bir sürüme odaklanmış görünüyordu. Ancak bu çözüm benimsenmedi. Gerçekten de, video oyunu endüstrisine adanan gösterinin bu yaz tekrarlanmayacağına dair onay aldık.

İşte (presque) yeni bir meydan okuyucu geliyor!

En büyük yayıncıların birkaç temsilcisine ve basına gönderilen bir e-postada ESA, E3'ün kaydi formatının 2022'de gerçekleşmeyeceğini duyurdu. hem fiziksel hem de dijital. Ama 2022 Haziran ayı duyurularla dolu olmayacak...

Gerçekten de, E3'ün iptali bilgisi kamuya açıklanır açıklanmaz, Geoff Keighley (Game Awards'ın yapımcısı) bu vesileyle, Haziran'da gerçekleşecek olan Summer Game Fest hakkında bilgi vermek için atladı. Bu etkinlik, duyurularla ve birkaç güne yayılan eğlencelerle dolu büyük bir açılış törenine hak kazanacak.


KaynakStephen Totilo, IGN, Geoff Keighley

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent