recent
Güncel Haberler

Disney Sims Benzeri Ücretsiz Dreamlight Valley Duyurdu

Ana Sayfa

Disney Sims Benzeri Ücretsiz Dreamlight Valley Oyunu Duyurdu

Mickey ve arkadaşlarının harika dünyası yakında konsollarımıza, bilgisayarlarımıza ve mobil cihazlarımıza geri dönecek. Hatta bu hafta Gameloft, sizi bu yıl büyülü bir krallığa davet edecek bir oyun olan Disney Dreamlight Valley'i sunuyor.

Kingdom Hearts IV ayrıca bizi Walt Disney'in hayal ettiği evrene sokarsa, oyuncular önce  Square Enix'in destansı imzasından çok farklı bir oyunda büyülü krallığın kalbine geri dönecekler. İşte Gameloft tarafından geliştirilen ve bu yaz Erken Erişim'de piyasaya sürülen ücretsiz Disney Dreamlight Valley.

Türlerin bir karışımı

Disney Dreamlight Valley'de oyuncu, bir zamanlar huzurlu olan ancak artık Oblivion olarak bilinen bir fenomen tarafından tehdit edilen bir yere dalmış durumda. Disney/Pixar karakterleriyle oradaki sihri yeniden alevlendirmemiz gerekiyor. Oyun, oyuncunun avatarının özelleştirilebildiği bir yaşam simülatörü olarak tanımlanıyor. Ayrıca, kahramanımız için bir ev olan tüm mahalleyi yeniden inşa etmek ve  klasik bir macera oyununu andıran görevlerde yer almak da mümkün olacak.

Disney Sims Benzeri Ücretsiz Dreamlight Valley Oyunu Duyurdu
© Disney / Gameloft

Ayrıca yeni alanların kilidini açmak için zorlukları tamamlamanız ve onlara sempati duymak için Disney kahramanlarıyla zaman geçirmeniz gerekecek. Bu Disney Dreamlight Valley, 2023'te PC'de (Steam, Epic Games Store) ve ayrıca PlayStation, Xbox  ve Nintendo Switch konsollarında ve cep telefonlarında (App Store aracılığıyla) piyasaya sürülecek. Founder's Pack ve Xbox Game Pass aboneleri için.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent