recent
Güncel Haberler

A Plague Tale Requiem: 40 Dakikalık Bir Demo Çok Yakında

Ana Sayfa
A Plague Tale Requiem: 40 Dakikalık Bir Demo Çok Yakında

A Plague Tale: Requiem, yılın en çok beklenen oyunlarından biri ve nispeten az sayıda yeni özellik sunuyor. Ancak, önümüzdeki aylarda sadece daha fazlasını bilmekle kalmayıp, yakında oyunu  deneme fırsatımız da olacak!

American Arcadia, Oxenfree II veya Immortality gibi, A Plague Tale: Requiem de Tribeca Games Festival kadrosunun bir parçası; 8-19 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Summer Game Fest'e entegre bir etkinlik.

40 dakikalık oynanabilir bir demo

Etkinliğin dijital olması nedeniyle, Bordelais d'Asobo, A Plague Tale: Innocence'ın devamı için Gironde'den ayrılmak zorunda kalmayacak.

Festival programına göre, geliştiricilerden kırk dakikalık bir demo hakkımız olmalı. İyi haber şu ki, bu demo doğrudan oyunculara  kendi bilgisayarlarında da sunulacak (platformlar belirlenecek).

Hugo ve Amicia'nın yeni maceralarının yanı sıra A Plague Tale: Requiem'in şimdiden bir amiral gemisi olduğu Unreal Engine 5'in cömert katkılarını  deneyimlemeye yetecek kadar.

Bir Plague Tale: Requiem bu yıl bulut üzerinden PC, PS5, Xbox Series X/S ve  Nintendo Switch için çıkacak. Game Pass'e çıkar çıkmaz entegre edilecek.


Kaynak: Tribeca Game Festival

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent