recent
Güncel Haberler

Valorant'ın Yeni Ajanı Türk Olacak! Ortaya Çıkan Yeni Bilgiler

Ana Sayfa
Valorant'ın Yeni Ajanı Türk Olacak! Ortaya Çıkan Yeni Bilgiler

Riot Games'in Türkiye'de severek oynandığı FPS oyunu Valorant'ın yeni gelecek ajanı Türk olacağı bilgisi ortaya çıktı.

League of Legends sevgiyle ve bazen de sevilerek oynanmaya devam ederken, Riot Games çıkardığı tüm oyunlara popüler oyunu kadar değer veriyor. FPS oyunlarının patlaması sırasında Riot Games'ten bir yenisi daha geldi ve oyunculara ücretsiz olarak sunulan Valorant oyunuyla büyük ilgi gördü.

Valorant'ta olduğu gibi oynadığınız karakterlerin (ajanların) her birinin farklı özelliklere sahip olması oyunu daha eğlenceli kılıyor. Yeni ajanların gelmesiyle oyun, heyecanını hiç kaybetmeyen bir dünyaya dönüşüyor. Tıpkı League of Legends'ta olduğu gibi Valorant da şu anda birçok kullanıcı tarafından beğeniliyor. Ayrıca sık sık yeni karakterler ekleniyor. Valorant'a gelen yeni ajan şimdiden büyük heyecan yarattı.

Valorant'ın Türkiye'yi temsil edecek yeni ajan yolda

Valorant'ın oyun içi karakterlerinden biri olan Cypher, oyun hakkında bilgi sızdırmaya devam ediyor. İstihbarat ajanı Cypher, bu sefer  yeni gelen ajanın Türk olacağı bilgisini aldı. Cypher'a göre yeni ajan Almanya'da yaşayan bir Türk olacak. Türkiye'de nereden geldiğine dair kesin bir bilgi yok ancak bu bilgiden sonra Cypher'ın sızdırıldığı ortaya çıktı. İddialar oldukça ilginç.

Valorant'ın bu yeni Türk ajanı hakkında çıkan söylentilere göre yeni casus, Killjoy'un annesi olarak "Zehra" olarak karşımıza çıkabilir. Sadece "Türk ajanı" kelimesini duymak  çoğumuz için heyecan yaratmaya yetti. Bu yeni ajan Valorant'ı önümüzdeki günlerde birçok Türk oyuncuyla birlikte görmek için sabırsızlanıyoruz.

İşte Cypher'ın yeni ajanla ilgili sızıntısı:

Valorant'ın Yeni Ajanı Türk Olacak! Ortaya Çıkan Yeni Bilgiler

Cypher yeni casus hakkında şunları söyledi: "Sevgili şantajcımızdan gelen bu şifreli mesajlarla biraz ilerleme kaydettim. Kesin çıkış noktası hala belirsiz ama Türkiye'de bir yerden geldi. Bundan eminim. Şimdi şu soruyu cevap yanıtlamalısın: Bu kişiyi bulduğumuzda ne yapacaksın? Vicdanın infaz için çok meşakkatli fakat hangi alternatifler var bilmiyorum.


Kaynak: Valorant/Cypher

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent