recent
Güncel Haberler

Square Enix'in Forspoken RPG'si İçin Önemli Bir Erteleme

Ana Sayfa
Square Enix'in Forspoken RPG'si İçin Önemli Bir Erteleme

Buna önemli bir erteleme denir! Gerçekten de PS5 konsoluna özel Forspoken önümüzdeki Mayıs ayında piyasaya sürülmeyecek. Hatta bu yeni lisansı keşfetmek için yılın sonuna kadar beklememiz gerekecek.

Söylenti yeni yeni yayılmaya başlamıştı ve doğrulanması uzun sürmedi. Geçen hafta, içeriden biri olan AccountNGT, bu sevgili Forspoken'ın Square Enix tarafından erteleneceğini iddia etti. Ve Japon yayıncı Pazartesi günü çok üzücü bir basın açıklaması yayınladı.

Zamanını alan bir oyun

Bu yazıda, Luminous Productions'taki ekiplerin Forspoken'ı cilalamak için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu öğreniyoruz. Böylece aksiyon-RPG 24 Mayıs'ta değil, 11 Ekim 2022'de çıkacak. Konsol tarafında en az iki yıl PlayStation 5'e özel kalacağını unutmayın. Neyse ki, PC oyuncuları bu sonbaharda oynayabilecekler.

Fark etmiş olabileceğiniz gibi, Square Enix Forspoken hakkında "yakında" daha fazlasını açıklamayı vaat ediyor. Yaz boyunca bir konuşma dışlanmamalıdır. Japon yayıncının ayrıca yalnızca PS5'te piyasaya sürülecek olan belirli bir Final Fantasy XVI üzerinde çalıştığını unutmayın.


Kaynak: Square Enix

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent