recent
Güncel Haberler

F1 Manager 2022, Yönetim Oyunu Videoda Duyuruldu

Ana Sayfa
F1 Manager 2022, Yönetim Oyunu Videoda Duyuruldu

Mutlu eden, haftanın bu başlangıcının küçük duyurusu. Frontier Developments, Pazartesi günü F1 Manager 2022'yi tanıttı. Böylece hem ilk teaser'ı hem de bu başlıkla ilgili detayları keşfediyoruz.

Mart 2020'de Jurassic Park Evolution, Planet Zoo ve Planet Coaster'ın arkasındaki İngiliz stüdyo, Formula 1 evrenindeki menajerlik oyunlarının haklarını geri kazandığını açıkladı ve sonunda F1 Manager 2022'nin resmileştirilmesiyle bu ortaklığın meyvelerini görüyoruz.

Meraklılar için!

F1 Manager 2022'de oyuncu, mevcut 10 takım arasında bir takıma liderlik edecek. Ve herhangi bir yönetim oyunu gibi, en iyi pilotları ve aynı zamanda mühendisleri işe almak için tüm parametreleri kontrol etmeniz gerekecek, bu arada Karargahı genişletecek ve ahırımızdan muhteşem geleceği garanti edecek önlemler alacaksınız. Dünyanın en prestijli Formula 1 yarışlarını kazanmak için dikkate alınması gereken birçok unsur olacak.

İçerik açısından F1 Manager 2022, oyuncunun günlük yönetimini denetleyerek bir F1 takımının kontrolünü ele geçireceği bir kariyer modu sunacak. Ayrıca arabaları geliştirmek ve zaferleri zincirlemek için uygun stratejileri uygulamaya koymak da gerekli olacak. Oyun bu yıl PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'de (Steam, Epic Games Store) piyasaya sürülecek.


KaynakF1 Manager

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent