recent
Güncel Haberler

Quantic Dream Stüdyo, Star Wars Eclipse'e Ek Olarak Başka Projeler Üzerinde Çalışıyor

Ana Sayfa
Quantic Dream Stüdyo, Star Wars Eclipse'e Ek Olarak Başka Projeler Üzerinde Çalışıyor

Bu hafta haberlerini değerlendirmek için bir basın bülteni yayınlamayı tercih eden Quantic Dream, Fransız stüdyo prodüksiyon projelerine özel bir söz vererek geleceğine ışık tutuyor.

Detroit: Become Human'ın Nisan 2018'de piyasaya sürülmesinden bu yana yönetmen David Cage ve ekibi yeni bir oyun çıkarmadı. Quantic Dream'in 229 çalışanı son aylarda Montreal merkezli ikinci bir stüdyonun açılışıyla ve Star Eclipse of Wars'ın gelişimi ile meşguldü.

Quantic'te işler ilerliyor

Her şeyden önce stüdyo, Detroit: Become Human'ın PS4 ve PC'de dünya çapında 6,5 ​​milyon kopyayı aşan satışları da dahil olmak üzere bazı rakamlar iletti. 2021'de Quantic Dream, toplam işgücünde %50'lik bir artışın yanı sıra 5,8 milyon Euro net kâr da kaydetti. Bir bakıma, stüdyonun yeni yetenekler bulmakta zorluk çektiğini açıklayan gazetecilere ve içeriden kişilere yönelik bir yanıt.

Son olarak, basın açıklaması Quantic Dream'in şu anda üç farklı proje üzerinde çalıştığını doğruluyor. Star Wars Eclipse'i zaten biliyoruz, ancak diğer ikisi henüz açıklanmadı. Bazı kararsızlıklara göre The Dark Sorcerer demosundan esinlenilmiş bir oyun ve mobil medya için tasarlanmış bir başlık hazırlanıyor olacak.


KaynakQuantic Dream

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent