recent
Güncel Haberler

İşte Until Dawn'ın Yaratıcılarından Yeni Hayatta Kalma Korku Oyunu

Ana Sayfa
İşte Until Dawn'ın Yaratıcılarından Yeni Hayatta Kalma Korku Oyunu

Bu hafta yayınlanan teaser, bizi  bir sonraki Supermassive Games oyununun izine götürüyor ve bugün, İngiliz stüdyosu tarafından geliştirilen başka bir oyundan büyük ölçüde ilham alan bir hayatta kalma-korku oyunu olan The Quarry'yi keşfediyoruz.

Son zamanlarda, Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology destanıyla kendisini farklılaştırdı, ancak PS4 Until Dawn stüdyo asalet mektuplarını aldı ve bu Perşembe günü 2K Games Quarry ile işbirliği içinde resmi hale getirilen yeni oyuna ilham veren  bu son oyun oldu. videoda sunuldu ve çıkış tarihi zaten açıklandı!

Korkunç bir yaz geliyor

The Quarry'de oyuncu, Hackett's Quarry kolonisinin dokuz animatörünü takip edecek, gerçekten korkunç olayların yaşanacağı yaz tatil kamplarında hareketli bir gece geçirecek ve  tüm bu güzel insanları bir şeyler yaparak kurtarmak gerekli kararlar bizim elimizde olacak. Çünkü, Until Dawn gibi, oyuncu seçimlerinde feci sonuçlara yol açabilecek belirli bir özgürlüğün tadını çıkaracak..

David Arquette ve Grace Zabriskie gibi ünlü komedyenler bu ürkütücü destanın kadrosunda yer alıyor. The Quarry, 10 Haziran 2022'de PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'de piyasaya sürüleceği için iyi haberlerle bitirelim. Ön siparişler zaten açık.


Kaynak: 2K Games

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent