recent
Güncel Haberler

PlayStation İki Popüler Lisansı Yeniden Başlatmak Üzere

Ana Sayfa
PlayStation İki Popüler Lisansı Yeniden Başlatmak Üzere

Mart ayında bir PlayStation etkinliğinin söylentileri çok yaygın. Japon üretici böylece, unutulmaya yüz tutmuş lisansların iadesi de dahil olmak üzere bize bazı sürprizler yaşatabilir.

Bu nedenle, Tom Henderson ve AccountNGT gibi tanınmış kişiler, Sony'nin Mart ayında en azından iddialı bir konferans yayınlayacağını birkaç gündür açıklıyor. Bu, basit bir Oyun Durumu değil, bir PlayStation Showcase meselesi olacaktır. Bu nedenle program oldukça yoğun olacak..

İade, erteleme ve önemli duyurular?

Her şeyden önce, AccountNGT'nin iletişim kurduğu kaynaklara göre PlayStation, yeni bir Sly Cooper'ın geliştirilmesini başlatacak. Bu söylenti yeni değil çünkü bu duyuruyu geçen Ekim ayında duymuştuk. Daha da iyisi, yeni bir inFamous da üretimde olacak. Bu projeleri hangi stüdyoların üstleneceği henüz belli değil. Temel olarak, bu iki lisans Sucker Punch Productions'ın (Ghost of Tsushima) hayal gücünden gelmektedir.

Ayrıca AccountNGT, Mart ayında yeni bir Hogwarts Legacy fragmanının piyasaya sürüleceği konusunda %100 iyimser olduklarını söylüyor. Daha az cesaret verici bir notta, Square Enix'in aksiyon RPG'si Forspoken'ın sonunda geri çekilebileceğini de öğreniyoruz. 24 Mayıs'ta PS5 ve PC'ye gelmesi gerektiğini unutmayın. Son olarak, Ukrayna'daki savaş nedeniyle bu PlayStation etkinliğinin biraz ertelenmesi göz ardı edilemez. Ancak resmi duyuruları beklerken, okuduklarınızı bir miktar tuzla alın.


#info# Ukrayna, PlayStation ve Xbox'tan Rusya'dan Ayrılmasını İstedi


KaynakAccountNGT

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent