recent
Güncel Haberler

Valorant: Hikayeli Yeni Viper Animasyonu Yayınlandı

Ana Sayfa
Valorant: Hikayeli Yeni Viper Animasyonu Yayınlandı

Riot kısa süre önce Valorant ajanlarından birinin oynadığı yeni bir animasyon fragmanı yayınladı. Bu Ajan Viper. Zehirdiş: bir yılan hikayesi adlı video, Amerikalı bilim adamını deneyler, yılanlar, eğitim ve savaşa hazırlık arasında gösteriyor.

Valorant'ın yaratıcılığı, hayranlara oyun içi dünya hakkında bir fikir vermek için bilgisini genişletirken. Riot Games, evrenine daha fazla derinlik kazandırmak için VALORANT Protocol'ün kurucularından Viper'ın yer aldığı kısa bir animasyon yayınladı.

Viper, tüm oyun bilgisine göre en gizemli ajanlardan biri. Ancak yine de kendine ait bir hayatı olduğu biliyoruz. Kısa animasyonlu, esas olarak Ajan'ın her zaman ölçülü bir yaşam tarzı izleyen bir kimyager olarak günlük yaşamına odaklanıyor.

Viper'ın günlük yaşam tarzı, Valorant'ın en yeni kısa animasyonunda ortaya çıktı

Viper, bir sonraki sahnede simsiyah saçları ve zehirli yeşil gözleriyle her zamanki gibi. Ajanın ölçülü doğası hemen hemen her Valorant meraklısı tarafından bilinir ve aynı şey animasyona da yansıdı.

Viper, animasyonlu video boyunca her zaman sistemli ve mükemmeliyetçidir. Kadın ajanın vaktinden önce uyandığı ve hayattan bunalmış göründüğü görülebilir. Bu, Viper'ın bir gizem olarak kalan karanlık geçmişiyle rezonansa giriyor.

İşe ayak uydurmak için Viper, minimalist dairesinde Valorant Protocol'deki her ajanın da izlediği sıkı bir egzersiz rutini izliyor. Kısa film ayrıca Viper'ın kahve gibi basit bir şey yaparken bile kimyaya olan takıntısını vurguluyor.

Tüm deneylerinden ve giyindikten sonra Viper, oyundaki her türlü silahın bulunduğu cephane odasına girer. Ancak, farklı bir silah görünüyor ve hayranlar bunun değiştirilmiş bir Bucky av tüfeği olduğunu düşünüyor.



Kaynak: YouTube
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent