recent
Güncel Haberler

GTA: Rockstar Destanı İçin Astronomik Rakamlar

Ana Sayfa
GTA: Rockstar Destanı İçin Astronomik Rakamlar

Take-Two Interactive, bir bütün olarak Grand Theft Auto destanıyla ilgili yeni stratosferik rakamları paylaştı. Ve franchise'daki beşinci oyun oldukça mantıklı bir şekilde satışların çok büyük bir payını temsil ediyor.

Çok basit, GTA V tükenmez görünüyor! 2021 yılının son çeyreğinde, Rockstar Games'in oyunu dünya çapında yaklaşık 5 milyon kopya sattı. İlk lansmanından sekiz yıl sonra büyük bir başarı. 2013'ten bu yana 160 milyon adet satılan Grand Theft Auto V, ABD'de on yılın en çok satan video oyunu oldu. Hatta Final Fantasy destanının tüm eserlerinin toplamından daha iyi sonuç veriyor. Bu gözlem, Resident Evil ve Assassin's Creed için de geçerlidir.

GTA canavarı!

Tartışmalara rağmen, geçen Kasım ayında piyasaya sürülen GTA Trilogy sıcak bir başlangıç ​​yaptı! Take-Two, sadece bir buçuk ayda dünya genelinde 10 milyondan fazla sattığını söylüyor. Mobil versiyonu (iOS, Android) 2022'nin ilk yarısında çıkacak. Bu rakamları biraz daha şişirmek için yeterli. Grand Theft Auto lisansı, 1997'deki ilk çıkışından bu yana toplamda 370 milyon adet sattı.

Son olarak 15 Mart 2022'de çıkacak olan GTA V'i ve yeni nesil versiyonunu bulalım. Take-Two, PS4 ve Xbox One'da oyun sahipleri için ücretsiz bir yükseltmeden bahsetmedi. Neredeyse kesin olan şey, fiziksel bir baskının kırk avro civarında pazarlanması gerektiğidir.


Kaynak: VGC, Chris Klippel

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent