recent
Güncel Haberler

Fallout: New Vegas 2 Yapım Aşamasında

Ana Sayfa
Fallout: New Vegas 2 Yapım Aşamasında

Pek çok oyuncunun hayal kurmasını sağlayan bir proje… Ve önümüzdeki yıllarda hayata geçebilir. Gerçekten de, mükemmel Fallout: New Vegas'ın devamı şu anda tartışılıyor.

Ekim 2010'da Bethesda Softworks, Fallout destanına bir tür yan ürün geliştirmek için Obsidian ile birlikte çalıştı. Bu ortaklıktan, kıyamet sonrası destanının bugüne kadarki en beğenilen eserlerinden biri olan New Vegas doğdu. Bu kritik başarıya rağmen, yayıncı tarafından ikinci bir yapıttan hiçbir zaman açıkça söz edilmedi. Ama bu çok yakında değişebilir!

Yeni bir Vegas'tan yıllar önce mi?

Dolayısıyla, Obsidian'ın Fallout: New Vegas 2 üzerinde çalışabileceğini söyleyen gazeteci Jeff Grubb'dur. Grubb, tartışmaların daha yeni başladığını ve proje haberlerini almak için muhtemelen birkaç yıl beklemenin gerekeceğini belirtiyor. Bu girişim, böyle bir projenin işe yarayabileceğini gerçekten düşünen Microsoft'tan gelecekti.

Şimdilik, koridorlardan gelen bu cılız seslerle yetinmek zorunda kalacağız. Elbette, şimdi ile varsayımsal bir resmileştirme arasında pek çok şey olabilir… Yani Fallout: New Vegas 2'nin aşağı yukarı yakın gelecekte gün ışığına çıkacağını söyleyen hiçbir şey yok. Obsidian'ın şu anda Avowed, The Outer Worlds 2 üzerinde ve ayrıca bu yıl piyasaya sürülebilecek başka bir oyun üzerinde çalıştığını unutmayın.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent