recent
Güncel Haberler

Epic Games Store: (Etkileyici) Hesap Sayısını Açıkladı

Ana Sayfa
Epic Games Store: (Etkileyici) Hesap Sayısını Açıkladı

2018'in sonunda piyasaya sürülen Epic Games Store, zaman içinde istikrarlı bir şekilde popülerlik kazandı ve kendisini Steam'e karşı çok hızlı bir rakip haline getirdi. Epic Games, platformunda oluşturulan hesapların sayısını az önce duyurmaktan büyük gurur duyuyor.

Lansmanından üç yıldan fazla bir süre sonra Epic Games platformu güzel ve etkileyici bir seviyeye ulaştı.

500 milyon Epic Games Store hesabı

Ünlü Unreal Engine veya Fortnite fenomeninin kökeninde, Epic Games birkaç yıldır video oyun endüstrisinde lider bir rol oynadı. Aralık 2018'de, yayıncı sırayla çevrimiçi oyun mağazalarına açılmak istedi ve böylece şimdiye kadar büyük ölçüde Valve'ın hakim olduğu zemini test etti. Mağazasına önemli ölçüde yeni oyunlar sağlayan ve düzenli olarak çok sayıda ortaklığa imza atan Epic Games, artık platformunda sağlam bir oyuncu tabanına sahip. Şu anda 500 milyondan fazla hesabı olan bir platform!

Gerçekten de Epic Games bunu daha yeni duyurdu: Kendi platformunda en az yarım milyar hesap oluşturuldu. Burada söz konusu olan aktif kullanıcıların sayısı değil, oluşturulan hesapların sayısı olsa da, üç yıllık bir süre içinde, bu yayıncı için inkar edilemez bir şekilde iyi bir performanstır. GTA V, Mayıs 2020'de Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunulmuştu. Bu vesileyle oyun, platforma katılımda güçlü bir artış sağladı ve birkaç gün içinde 7 milyondan az oyuncuyu cezbetti.

Oyunlarının popülaritesi (Fortnite, Rocket League) ve teklifinin kademeli gelişimi (kullanıcılara haftada bir oyun sunulmaktadır) tarafından yönlendirilen platformun önünde muhtemelen parlak bir geleceği var, ancak yine de empoze etmesi gerekecek. ana rakibi Steam'in popülerlik seviyesine ulaşmadan önce.


Kaynak: The Verge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent