recent
Güncel Haberler

Avatar, Skull & Bones… Ubisoft Sonunda Bir Çıkış Tarihi Veriyor

Ana Sayfa
Avatar, Skull & Bones… Ubisoft Sonunda Bir Çıkış Tarihi Veriyor

Fransız yayıncı bu hafta yatırımcılarla konuştu. Bu röportaj, merakla beklenen bazı oyunların çıkış dönemi hakkında biraz daha bilgi edinme fırsatıydı. Bu nedenle önümüzdeki birkaç ay, Ubisoft açısından oldukça yoğun geçecek.

2022 yılı artık yolunda ilerliyor ve Ubisoft'un boru hattında birçok projesi var. Assassin's Creed destanı yeni bir izin yılına girecek gibi görünüyorsa, bu Fransız çokuluslu şirketinin yakın gelecekte büyük sürümleri çoğaltmasını engellemeyecek. Böylece, çok özel üç oyun artık bir başlatma penceresinden yararlanıyor.

Korsanlar yakında denizde mi?

Ubisoft, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Avatar: Frontiers of Pandora, Skull & Bones ve "diğer heyecan verici oyunların" Nisan 2022'den Nisan 2023'e kadar çıkacağını duyurdu. Ubisoft Singapur tarafından geliştirilen yeni korsanlık lisansı ve Haziran 2017'de duyurulan tünelin sonunu önümüzdeki 12 ay içinde görebilecek. Gelişimi oldukça kaotik olan bir oyun için iyi haber.

Hala Skull & Bones konusunda yayıncı, oyununun esas olarak çok oyunculu boyutuna odaklanacağını da açıkladı. Her şey açık bir dünyada gerçekleşecek. Yakında somut bir şeyler görmeyi umuyoruz.


KaynakGeoff Keighley / Daniel Ahmad

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent