recent
Güncel Haberler

Xbox Game Pass Abone Sayıları Yeni Bir Zirveye Ulaştı

Ana Sayfa

Xbox Game Pass, Microsoft'un oyun stratejisinin kalbi haline geldi. Yayıncının güçlü lisansları ve kaçırılmayacak oyunları piyasaya çıktıkları günden itibaren cazip fiyatlarla burada mevcut olacak.

Microsoft'un en son rakamlarıyla kanıtlandığı gibi, giderek daha fazla oyuncuyu kendine çeken bir strateji.

25 milyon Game Pass abonesi

Bu, önümüzdeki aylarda önemli ölçüde artması muhtemel bir rakam. Activision Blizzard'ın 70 milyarlık bir bedel karşılığında tarihi devralma duyurusunun oturum aralarında Microsoft, mevcut Xbox Game Pass abonelerinin sayısını bildirdi. Olması gereken hizmet, geçen yıla göre %28'lik bir büyümeyle Ocak 2021'deki 18 milyondan şimdi 25 milyondan fazla takipçiye sahip.

Microsoft bir blog yazısında, "Activision Blizzard'ın 190 ülkedeki yaklaşık 400 milyon aylık aktif oyuncusu ve milyarlarca dolar değerindeki franchise ile, bu satın alma Game Pass'i sektördeki en ilgi çekici ve çeşitli oyun içeriği tekliflerinden biri haline getirecek."

Fallout, Wolfenstein, The Elder Scrolls ve hatta DOOM gibi güçlü lisanslar sayesinde Bethesda'nın Microsoft ekibine girmesiyle kataloğun zaten genişlediğini söylemek gerekir. Activision-Blizzard'ın satın alınmasıyla birlikte, "video oyunlarının Netflix'i"nin önünde parlak bir gelecek var. Call of Duty, Overwatch 2 veya Diablo 4'e Xbox Game Pass'te yayınlandıkları gün ayda yalnızca 30 TL'ye (konsol) eriştiğinizi hayal edin. 


Kaynak: Microsoft

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent