recent
Güncel Haberler

Xbox, Call of Duty'nin PlayStation'da Kalmasını İstiyor

Ana Sayfa
Xbox, Call of Duty'nin PlayStation'da Kalmasını İstiyor

Açıklama birçok oyuncu tarafından bekleniyordu. Xbox'ın patronu, PlayStation konsollarında Call of Duty lisansına devam etme arzusunu dile getirdi.

Activision Blizzard'ın Microsoft tarafından devralınması, oyun camiasının tüm kesimlerinde bir ürperti yarattı. Gerçekten de kendimize Xbox'ın Amerikan yayıncısının tüm lisansları üzerinde münhasırlık verip vermeyeceğini sorma hakkımız vardı. Birçok franchise hakkında şüphe devam ederse, Microsoft'un video oyun bölümünün patronu Phil Spencer, Call of Duty hakkında açıkça konuştu.

PlayStation oyuncuları havaya uçabilir

Spencer bir tweet'te bu hafta Sony patronlarıyla birkaç telefon görüşmesi yaptığını söyledi. Microsoft, Activision Blizzard ve PlayStation arasındaki mevcut anlaşmaları yerine getirme arzusunu yeniden teyit etme fırsatını yakaladı. Ayrıca Amerikalı üretici, Japon markasının makinelerinde Call of Duty sunmaya devam etme arzusunu da dile getirdi.

Bu nedenle, FPS destanının sonraki bölümleri de PS5'te (ve potansiyel olarak PS4'te) piyasaya sürülmeli. Böyle bir birlikte yaşamanın uzun vadede devam edip etmeyeceği henüz belli değil. Call of Duty oyuncuları bu nedenle büyük değişiklikleri hemen görmemelidir.


Kaynak: Phil Spencer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent